Szerintetek Orbán idegösszeomlást kap ha leváltják április 3.-án?
Figyelt kérdés
Készítik már az orvosokat grázban az esetleges fogadására?2022. márc. 23. 12:52
11/26 anonim válasza:
Erre a kérdésre térjünk vissza április 4 én reggel....🤔🤔🤔
12/26 anonim válasza:
Hát szerintem is várjunk még ezzel, nehogy nagy koppanás, meg kígyózás legyen megint a vége!!!
14/26 anonim válasza:
"#9 Láttál mostanában olyan hű de sok fiatal Fideszest? A NER-eseken kívül. Mert én 80%-ban csak nyögdíjast."
Szerinted a TEK mire van neki?
Nem fiatalokkal fog minket megveretni. Jönnek a kopaszok is, meg talán az oroszok is.
15/26 anonim válasza:
Már az előző három veresége miatt is összeomlott. :)
16/26 anonim válasza:
10
Én sajnos nagyon sokat, 28, 29 éveseket. Volt, aki rögtön mesélte, hogy volt békemeneten, aztán a beszélgetés során elkezdett migránsozni (hogy Bécsben milyen rossz). Ismerek 26 éves fiatal tanárt, törifan, vérfideszes. És még sajnos nagyon sokan.
17/26 anonim válasza:
Sajnos így működik a demokrácia, hogy nem csak a ti véleményetek létezhet. :)
18/26 anonim válasza:
A Fidesz győzni fog... tessék újra felkészülni, kedves ballibernyák álmodozók!!
19/26 A kérdező kommentje:
18-as csak tudnám miért ballibernyák mindenki aki nem fideszes.. érdekesen gondolkodtok, eléggé 1 bites módra. De mondjuk nem is várunk többet tőletek
2022. márc. 23. 13:44
20/26 anonim válasza:
Amiért mindenki fideszes, aki nem az összefogásra szavaz. Még a kutyapártosok is. Aki nincs velünk, az ellenünk van. Mindkét oldal így gondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!