Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért bizonytalanít el bennete...

Miért bizonytalanít el benneteket MZP, miért vele azonosítjátok az összefogást?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy mond szerencsétlen dolgokat, melyek félreérthetők, akár durvák és könnyen kiforgathatók, de valahogy azt érzem, hogy hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy ott van mögötte még több másik párt is. Tudom, hogy MZP személye sokaknak nem szimpatikus, de ha kormányt alakíthatnának, messze nem csak az ő szava számítana, nem úgy kell tekinteni rá, mint egy magányos harcosmadárra.

(Itt a programjuk egyébként, ami tükrözi ezt: [link]

Nehezen értem azt az érvelést, mikor valaki azt mondja, alapvetően az ellenzékre szavazott volna, de aztán MZP kiábrándította. Miért? Mi van a többi párttal mögötte? Nem támadásból kérdezem, csak tényleg nem értem, hogy egy ilyen színes koalícióról alkotott véleményt hogyan tud ennyire csak egy ember személye befolyásolni. Fontosabb MZP személye, mint a kormányváltás?

2022. márc. 22. 21:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

#5: Tényleg nem akarok állandóan velük takarózni, de ha ez mind így van, akkor

- Gerő András miért mondja azt, hogy MZP nincs azon az intellektuális szinten, hogy szót fecséreljen rá?

- Ceglédi Zoltán miért mondja azt, hogy MZP egy politikai analfabéta?

- Jakab Péter miért hülyézi le MZP-t?

- Dobrev Klára miért nevezi MZP-t nagy nyilvánosság előtt alkalmatlannak?

Őket is megtévesztették a "megvágott videókkal"? (Persze, hogy megvágott, mivel ez a szerencsétlen minden héten bő 1 órát beszél egyhuzamban, amit nem lehet egyben leadni egy 25 perces híradóban.)

Dicséretes, hogy te még mindig kitartasz a süllyedő hajón, miközben már maga MZP is felvette a mentőmellényt. :)

2022. márc. 22. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!