Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Veletek is előfordult már,...

Veletek is előfordult már, hogy a Fidesz propaganda egy kicsit el tudott bizonytalanítani?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a kommunikáció során elgondolkoztatok és majdnem meggyőzőtt a Fidesz propaganda, hogy jól csinálják, majd elővetted az eszed és azt mondtad, hogy erről szó sem lehet. Egy ilyen hazug, tolvaj bandára, aki mindent megtesz a hatalomban maradásért az emberek kárára, nem lehet, hogy szavazzak.

2022. márc. 20. 08:00
A kérdező szavazást indított:
Nem, soha.
Párszor.
Rendszeresen.
Meg is győzőtt.
Enélkül is a Fideszre szavazok.
23 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Engem egy csomószor elbizonytalanit, hogy tényleg ugyanazt a nyelvet beszéljük-e, mert egyre inkább van egy olyan érzésem, hogy ugyanazon kimondott szavaknak tök más jelentősége van egyes embereknél...
2022. márc. 20. 08:01
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok fogékony a propagandára így nem
2022. márc. 20. 08:02
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
Nem mert a 2006-os nagy forradalom, és szabadságharc után megfogadtam soha többet nem megyek el szavazni, és ehhez tartom is magam.
2022. márc. 20. 08:04
 4/11 A kérdező kommentje:
1# Igen. Vajon a háborús Orbánnak mit jelenthet a béke? Amikor úgy beszél, hogy nagy csatára készülök. A csatát megnyertük, de a háborút nem. Brüsszel megtámadott minket. A vírust ke kell győznünk stb. és nem csak kommunikációs, hanem tettlegesség szinten is szeret háborúsat játszani, hiszen katonákat küldött a kórházakba, hogy ők győzzék le a vírust... Valószínűleg ő is meg mi is mást értünk a békén, amikor ő már 12 éve háborúzik mindenkivel...
2022. márc. 20. 08:10
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
Nem, mert nem nézek tévét egyáltalán, de akármit is mondanak, mindennek az ellenkezője igaz. Vagyis hazudnak mint a vízfolyás. Remélem megélem azt a napot, amikor ez a népnyúzó banda akasztófán végzi.
2022. márc. 20. 08:12
 6/11 anonim ***** válasza:
19%
Volt ,hogy "kicsit elbizonytalanított" de az ellenzék hamar megerősített mindig a "Fidesz propaganda" jó irányáról,igazáról.
2022. márc. 20. 08:52
 7/11 anonim ***** válasza:
25%
Nem! Még a bakik ellenére is kitartok.
2022. márc. 20. 09:15
 8/11 anonim ***** válasza:
42%

Igen volt. Elég jó a Fidesz propaganda, sokat fektettek bele időt energiát és pénzt is. Hatékony nagyon.

De attól még meggyőzni sosem tudott.

2022. márc. 20. 10:28
 9/11 anonim ***** válasza:
93%
Bevallom, hogy velem már előfordult.
2022. márc. 20. 13:17
 10/11 anonim ***** válasza:
90%
Soha, már 12 évesen, az első Fidesz-kormány végén is átláttam Orbánon és a sleppjén, pedig akkor még nagyon messze voltam a szavazóképes kortól.
2022. márc. 20. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!