Azért utáljuk Brüsszelt és szeretjük Keletet, mert Orbán propaganda ezt nyomja, ugyanis Orbánnak nem jó a nyugat mert nem engedi a mutyit de Kelet engedi mert ő maga is korrupt?
Sírni tudnék mennyire meg vannak vezetve az emberek, hogy nem kelet hanem a nyugat Brüsszel jelenti a veszélyt számunkra..
Én nagy amerika rajongó voltam. Aztán elolvastam a törvényeiket. Meg a történelmet tüzetesebben. Főleg a 21.-századit.
Elmennek a bús fenébe.
Olvass utána mi az a FACTA. (Segíteg, modern rabszolgaság amerikaiaknak.) És ki vezette be? No ki? Naná hogy a drága Obama! Aki pont hogy a legnagyobb felszólaló a rabszolga múlt ellen.
És ez csak a jéghegy csúcsa....
Aszongya a nyugat nem engedi a mutyit....
Ez a baj veletek liberókkal, hogy csak a p.csötökön, meg a pnátokon keresztül gondolkodtok, avval a 2 darab sejttel.
Aztán meg ti birkáztok, ki milyen hülye.
Nézegess egy picurkát pl Biden csemetéjéről videókat, olvasgass, és látni fogod, mennyire korrekt a nyugat.
Én pl. nem vagyok EU-ellenes, sőt. Nagyon szeretnék egy erős Európát, ami Magyarországnak is jó lenne. De jelenleg sajnos nem ez a cél. Hanem az egyik oldalon az USA, a másik oldalon meg a maga módján a ruszkik kvázi gyarmatosítanák Európát.
Az egészből a nevető harmadik (vagy negyedik) Kína, ami csak tovább erősödik. Az USÁ-nak fel kéne ismernie, hogy egy erős Európa az ő érdeke is lenne, sőt Oroszországgal is össze kéne fogni valamilyen szinten, mert a fő ellenfél és nagyhatalom jelenleg Kína.
Meg ezért kéne mondjuk Orbánnak is nem felvenni orbitális kínai kölcsönt egy kínai egyetemre, hanem a Brüsszel-fóbiát végre kinőve az európai egységre törekedni. Én se vagyok liberális, nem értek egyet a genderrel és ezekkel, de még mindig inkább az, mint kínai gyarmatnak lenni.
A nyugat (EU-t beleértve) nem engedi a mutyit, ez a hét vicce :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!