A program nélküli kommunista Fideszre miért szavaz bárki is?
Figyelt kérdés
Ennél azért jobbat is el tudnék képzelni. A leginkább az aggaszt, hogy semmilyen tervük nincs, légből kapott törvényjavaslatokat hoznak, így egyáltalán nem érzem a stabilitást és biztonságot, fogalmam sincs, mire számíthatok. A kommunista rendelkezések erre csak rátettek egy lapáttal. Nem szívesen kezdenék bele most például egy vállalkozásba, mert bármikor keresztbe tehetne a kormány. Hogy lehet, hogy ez valakinek tetszik?2022. febr. 16. 20:29
1/19 anonim válasza:
Én azért szavazok rájuzk, mert NER oligarcha vagyok, és amíg ők vannak hatalmon jut nekem is.
2/19 anonim válasza:
mi cselekszünk, 10 év alatt 1M munkahely, rekordmagas 7.1-es GDP növekedés, a januári infláció meg a térségünkben nálunk volt a legalacsonyabb
szóval igen nekem tetszik, nem mintha mindennel egyetértenék, de ha a másik oldalra nézek elönt a hányinger
3/19 anonim válasza:
Jelen helyzetben lényegtelen, hogy kinek van programja és kinek nincs. Úgyse az alapján fognak dönteni a választók.
4/19 anonim válasza:
Elképzelni én is el tudnék jobbat, de a valóságban csak rosszabb opciókat látok a jelenlegi felhozatalban.
5/19 anonim válasza:
Sokan féltik azt a keveset is amijük van.
6/19 anonim válasza:
mert imádják Orbán Viktort. a fidesz egy szekta
7/19 anonim válasza:
megafonos #2, hogyjuk már az arcpirító hazudozást!
8/19 anonim válasza:
Én nem vagyok fideszes, de az ellenzéknek milyen programja van azon kívül, hogy " mindenkit elszámoltatnak"? Ezt már hallottuk egy párszor, épeszű ember tudja, hogy ez egy megvalósíthatatlan, semmitmondó szöveg.De legalább jól hangzik.
#3-al teljes mértékben egyetértek.
9/19 A kérdező kommentje:
#8: Az ellenzék részletes programja néhány nap múlva lesz elérhető. Amivel lehet majd egyetérteni, vagy egyet nem érteni, de legalább lesz egy kézzelfogható terv.
2022. febr. 16. 20:57
10/19 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!