Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A program nélküli kommunista...

A program nélküli kommunista Fideszre miért szavaz bárki is?

Figyelt kérdés
Ennél azért jobbat is el tudnék képzelni. A leginkább az aggaszt, hogy semmilyen tervük nincs, légből kapott törvényjavaslatokat hoznak, így egyáltalán nem érzem a stabilitást és biztonságot, fogalmam sincs, mire számíthatok. A kommunista rendelkezések erre csak rátettek egy lapáttal. Nem szívesen kezdenék bele most például egy vállalkozásba, mert bármikor keresztbe tehetne a kormány. Hogy lehet, hogy ez valakinek tetszik?

2022. febr. 16. 20:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Én azért szavazok rájuzk, mert NER oligarcha vagyok, és amíg ők vannak hatalmon jut nekem is.
2022. febr. 16. 20:30
 2/19 anonim ***** válasza:
25%

mi cselekszünk, 10 év alatt 1M munkahely, rekordmagas 7.1-es GDP növekedés, a januári infláció meg a térségünkben nálunk volt a legalacsonyabb

szóval igen nekem tetszik, nem mintha mindennel egyetértenék, de ha a másik oldalra nézek elönt a hányinger

2022. febr. 16. 20:32
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Jelen helyzetben lényegtelen, hogy kinek van programja és kinek nincs. Úgyse az alapján fognak dönteni a választók.
2022. febr. 16. 20:34
 4/19 anonim ***** válasza:
45%
Elképzelni én is el tudnék jobbat, de a valóságban csak rosszabb opciókat látok a jelenlegi felhozatalban.
2022. febr. 16. 20:35
 5/19 anonim ***** válasza:
61%
Sokan féltik azt a keveset is amijük van.
2022. febr. 16. 20:35
 6/19 anonim ***** válasza:
72%
mert imádják Orbán Viktort. a fidesz egy szekta
2022. febr. 16. 20:54
 7/19 anonim ***** válasza:
88%
megafonos #2, hogyjuk már az arcpirító hazudozást!
2022. febr. 16. 20:55
 8/19 anonim ***** válasza:
25%

Én nem vagyok fideszes, de az ellenzéknek milyen programja van azon kívül, hogy " mindenkit elszámoltatnak"? Ezt már hallottuk egy párszor, épeszű ember tudja, hogy ez egy megvalósíthatatlan, semmitmondó szöveg.De legalább jól hangzik.

#3-al teljes mértékben egyetértek.

2022. febr. 16. 20:55
 9/19 A kérdező kommentje:
#8: Az ellenzék részletes programja néhány nap múlva lesz elérhető. Amivel lehet majd egyetérteni, vagy egyet nem érteni, de legalább lesz egy kézzelfogható terv.
2022. febr. 16. 20:57
 10/19 anonim ***** válasza:
29%

Ellenzék programja?

[link]

Szociálpolitikai tervek:

[link]

2022. febr. 16. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!