#29!
Hány éves vagy? Komcsi elvtárs! Akkor most már lehet megint csak fussál neki mégegyszer!
Talán sikerül megérteni a lényeget? Talán!
#22!
Igazat írt!
#33 Hagyd már abba ezt a hülyeségözönt!
Attól mert teletolod emojikkel még nem lesz valóság amit leírsz, marad egyszerűen ballibes propaganda.
Semmi értelme a szövegeidnek. Olvasd már egyszer vissza amiket leírtál. Semmi tényt, adatot, egyebet nem írsz le csak lózungokat, amiket összeszedtél a ballib médiából.
Hazudtak 15 éve is, hazudnak neked most is, de te beveszed ellenőrzés nélkül, majd ismételgeted.
#35 Mi köze Orbánéknak ahhoz hogy egy liter olaj 800Ft????
Nem kommunizmus van, nem a miniszterelnök vagy a kormány szabja meg a boltban az árakat, te nagyon szerencsétlen!
"Nem kommunizmus van, nem a miniszterelnök vagy a kormány szabja meg a boltban az árakat, te nagyon szerencsétlen!"
De éppen ez történik. Értelmetlen erről vitázni.
A. Nem vagyok politikus! Sem baloldali bolsevik sem jobboldali Fideszes!
B. Az is igaz, hogy mostanában már jobban élek! Beszélek több nyelven és egyetemi végzettséggel rendelkező férfi vagyok!
A bérem több mint 1 szóval egy millió Ft, ja és havonta!
Azért írtam le szóval, hogy a sárga irigyek is megértsék!
Nem kapok a Fidesz KDNP - től semmiképpen és semmilyen krumplit!
C. Hogyha a mérlegre teszem akkor a baloldali ellenzéki összefogás 30 % és a Fidesz - KDNP 70 % !
D. Igen nagyon kíváncsi vagyok rá a pontozás alapján a következő válaszokra is.
(Remélem itt vannak a sárga irigyek is)?
(Remélem elég érthető módon megyen a az írás?
Mindenkinek ajánlom ne bőgjön és nyafogjon mint egy óvodás, hanem tisztességesen dolgozzon)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!