Jelenleg jobban keresek mint a gyurcsány gyerek kormánya alatt!
Tehát elég volt a gyurcsány gyerekből és a cselédjéből makiból!
A balatonőszödi beszéd?
Ki is össze vissza hazudott reggel délben este?
Ki is vette fel a az IMF hitelt?
Hol van a pénz?
Mi is lett belőle építve?
2006 és a az elk.rtuk?
Nem v. politikus és nem v. orosz párti!
Inkább Orbán és Putyin!
Mi nálunk a az energia (gáz és a többi, Paks 2) titkos és fix áron legalább 15 esztendőre van biztosítva!
A többi országban az üzemanyag már 2 💶 1 liter!
A gáz ára riasztóan magas!
Mennyi is ez itthon?
A bolsevikok ezt nem tudják!
Aki nem hiszi járjon utána!
Tehát bolsevikok savanyú a szőlő?
23as te se vagy normális!
A komcsi elvtárs!
A 22esnek nagyon igaza van!
#26 Ez nem az óvoda. Ha mondani akarsz valamit akkor azt írd le rendesen betűkkel, ahogy a felnőttek szoktak beszélgetni!
Akkor majd komolyan lehet venni a véleményedet talán, mert ez így egy óvodai kifestő.
#26!
Te még egy ovis vagy?
Te egy szegény gyerek vagy!
Csak őszintén mondom, hogy téged csak sajnálni lehet!
#22!
Ő nála van a pont!
#29 Ismét a kérdés: hány éves vagy?
Csak a hülyeségek miatt amiket leírtál.
Segítek kicsit - én jártam boltba már 30 éve is, 20 éve is, nem csak most. megnyugodhatsz, pontosan tudom mikor volt jobb az életünk, most.
Sokkal jobban élünk, mint 15 éve, és sokkal több embernek van munkája, megélhetése. Ahogy jóval kevesebb a nagyon szegény ember, harmadára csökkent a rezsitartozások száma.
Most azt látod hogy megugrott az ára a bolti termékeknek és igazad van. Azért tűnik fel neked, mert hozzászoktál előtte egy évtized alatt, hogy az infláció nagyon alacsony. Veled ellentétben mi emlékszünk a 12 évvel ezelőtti évekre is, amikor ez a nagyságú infláció volt a teljesen természetes és minden január azzal kezdődött, hogy megemelték drasztikusan a víz, villany, gáz és távfűtés árát, majd imádkozhattunk, hogy a béremelések legalább megközelítsék azt, ne legyen sokkal kevesebb a pénzünk értéke, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!