2 héttel a választás előtt hogy érzitek, ki nyer április 3-án?
Az a baj, hogy egyik nap azt látom van esély a Fidesz győzelemre, másik nap azt, hogy esélytelen.
Orbán Viktor Facebook oldalán már nagyon nehezen találni a miniszterelnököt dicsérő kommentet, az a néhány ami van tele van röhögő és dühítő reakciókkal, szóval ottan nagy az ellenállás, viszont ugyanez MZP Facebook oldalán. Ott meg csak MZP szidása megy és ha valaki őt dicséri akkor röhögő reakciók sokasága.
Persze nem a Facebook a reprezentatív minta hanem az a rengeteg kisnyugdíjas vagy elszegényedett, aluliskolázott réteg akik az isten háta mögötti szabolcsi/borsodi faluban laknak.
Attól tartok, hogy ők eldöntik a Fidesz javára simán.
#12. "Orbán Viktor Facebook oldalán már nagyon nehezen találni a miniszterelnököt dicsérő kommentet"
Ha csak ez a baj, hát érdemes egy pillantást vetni a DK-s oldalakra. Nem lennék szegény moderátor helyében, akinek folyton gyomlálnia kell a gyalázó kommenteket, hogy csak olyan maradhasson, aki szereti a Feriéket. :D
Egyébként, ahogy írod. Én emlékszem még, hogy 2010-ben és 2014-ben gyakorlatilag nem találtam SEMMILYEN tartalmat, cikket, vagy akár csak kommentet, ami a Fideszt méltatta volna. Aztán mégis jöttek nekik a betonstabil győzelmek sorban, mert egyáltalán nem ezen múlik.
#13 Persze hát azért írtam, hogy a Facebookon ez a jelenség fordítva is működik.
A politikusok bejegyzései alá inkább az ellentábor írogat.
Na meghát biztosan lesznek rengetegen akik utálják a Fideszt, de az ellenzéket sokkal jobban, szóval ismét a Fideszre húznak (bár csak undorból kisebb rossz értelmében)
Illetve lesznek olyan rétegek is akik nem a Fideszre, de nem is az ellenzékre fognak szavazni hanem a Mi Hazánk mozgalomra/kétfarkúakra.
A Fidesz szerintem.
Ezzel a gyermekvédelmi törvénnyel is bevonzák a fideszes ingázókat.
MZP jól indult, de a végén össze-vissza beszélt már.
Most ilyen válságos, konfliktussal teli eseményekbe azt mondanám, hogy inkább a fidesz nyerjen, mint egy olyan kormány, aki fél év mire feláll a kormányzásra.
Ha nem is a legjobb a fidesz, meg tudjuk, hogy lopnak, most nem lesz idejük tö.3tlenkedni.
A magyar nép nem kér többet Gyurcsányból!
Sima fideszes győzelem lesz, legjobb lenne, ha újabb kétharmaddal.
17# Nem, nem.
De arra sincs garancia, hogy az éhesebb kevesebbet fog lopni.
Gyurcsány Ferenc bukni fog.
Soha többé baloldalt!
Nagyon remélem, hogy nem Mzay!!! 🤞
Az durva lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!