Nem érzitek hiteltelennek Puzsér Róbertet, hogy úgy hirdet Sétáló Budapestet, hogy ő maga egy 100 kilós dagadék aki mindenhová autóval jár?
Figyelt kérdés
2019. szept. 30. 21:11
1/9 anonim válasza:
Az az egyetlen probléma a megtévesztési szándékoddal, hogy neki számonkérhető programja van, nem csak ígéretei, mint a többi indulónak.
Innentől kezdve a kérdésed értelmét veszti.
2/9 anonim válasza:
Puzser egy fidesz csicska. Nem tudom mennyiert vettek ra az indulasra. Es meg o ugat Karacsony Gergonek.
3/9 anonim válasza:
Ráadásul még krumplit sem oszt, így sose lesz megválasztva.
4/9 anonim válasza:
Nem... Ugyanis jelenleg még nem teljesült a Sétáló Budapest, majd ha teljesítí, megvalósítja és utána autóval mászkál az autómentes zónákban, na majd azt számonkérheted...
5/9 anonim válasza:
Jaa, hát ha autóval jár, akkor csak ne akarjon itt jót az embereknek hogyképzeli?!444
6/9 anonim válasza:
Autóm nincs, biciklizni nem merek a délutáni csúcsforgalomban, az első ajtós buszokat ignorálom, így én sokat sétálok Budapesten (Puzsér nélkül is). :)
7/9 anonim válasza:
Ha nem lehet ótót használni, akkor a kolompér hogyan gyün egyik helyrűl a másikra? Ekhós szekérrel?
8/9 anonim válasza:
Háát látod, most meggyőztél sok embert, előítéletesnek kell lenni. :) köszi bro.
9/9 anonim válasza:
Miért, ha sikerül összehoznia, akkor rá nem vonatkozna a szabály? Sosem láttam kivetnivalót abban, hogy valaki olyasmiért ágál, ami rá is ugyanúgy vonatkozna.
Csak a biciklisek követelhetnek több autóutakat, csak a szegények kevesebb adót és csak a vegánok egészségesebb táplálkozást stb. stb. ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!