Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek, Marki-Zay rajongó...

XX.XX kérdése:

Ellenzékiek, Marki-Zay rajongók! Melyik igéretére gerjedtek a legjobban?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok mint: elszámoltatás vagy katonkák küldése Ukrajnába, stb...
2022. márc. 19. 19:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Alapjövedelem.
2022. márc. 19. 19:57
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Hogy leváltja az Orbán maffiát.
2022. márc. 19. 19:58
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Nekem már az is elég lenne, ha egy normális politikai életet hozna, mondjuk lennének választási viták.
2022. márc. 19. 19:58
 4/13 anonim ***** válasza:
2022. márc. 19. 20:00
 5/13 anonim ***** válasza:
77%

Nem akar katonákat küldeni Ukrajnába. Azt mondta, hogy HA a NATO, a katonai szövetség aminek tagja vagyunk, katonákat küldene Ukrajnába, (amire semmi esély, vagy ebben az esetben már mélyen vagyunk a 3. VH-ban) akkor a NATO-val együtt kellene dolgoznunk. Még ha ez azt is jelenti, hogy katonákat küldenénk Ukrajnába, de ezt a végét vissza is vonta.

Szóval ha kitörne a totális háború a NATO és Oroszország között, akkor a NATO mellett állna. Ez az, amit mondott. Amit a birkanyáj ebből hallott, az az, hogy a megválasztásának a másnapján mindenkit besorozna, és mennének Ukrajnába. Lehetőleg a nők és a gyerekek is... Mert nyilvánvalóan jóhiszemben gondolkodni bármiről is az teljesen elképzelhetetlen számotokra.

2022. márc. 19. 20:02
 6/13 anonim ***** válasza:
48%
Arra, hogy elvesszük a fideszesek krumpliját.
2022. márc. 19. 20:04
 7/13 anonim ***** válasza:
41%
A fasisztákat meg komcsikat is képviseli, ez elég.
2022. márc. 19. 20:05
 8/13 anonim ***** válasza:
41%
#3: Szóval a rezsicsökkentés, a rekord magas foglalkoztatottság, a 7,1%-os GDP, a 13. havi nyugdíj visszavezetése, a 25 év alattiak SZJA-mentessége, a rekord magas minimálbér, stb. az mind nem számít, de már alig várod, hogy újra legyen TV-vita, amit a baloldali jelölt egyhuzamban végighazudik... Érdekes igényeid vannak. Ám mivel TV-vita nincs, ezért ajánlom a 2006-os vitát, ahol kedvedre nosztalgiázhatsz és fel is jegyzetelheted, hogy Gyurcsány ígéreteiből végül mennyi valósult meg és hogyan roppantotta össze az akkor még sikeres MSZP-SZDSZ koalíciót (amelyből mára egy 2%-os viccpárt lett). :)
2022. márc. 19. 20:10
 9/13 anonim ***** válasza:
66%

"az mind nem számít"

Egy szóval sem mondtam, hogy semmi más nem számít, én azt mondtam, hogy már ezzel is elégedett lennék :)

Láttam a 2006-os vitát, meg még pár tucat másikat is, de nem szoktam nosztalgiából újra nézni őket. Esetleg akkor, ha egy konkrét ígéretre akarok rákeresni. De tekintve, hogy Gyurcsány már nem miniszterelnök és nem is lesz az, szerintem irreleváns, hogy mit ígért és mit teljesített belőle. A jelenlegi jelöltekre kellene inkább koncentrálni.

2022. márc. 19. 20:17
 10/13 anonim ***** válasza:
43%

Munkanélküli segély 270 nap. Alapjövedelem.

Dolgozzon ezután, aki hülye. Nekem ezek. Hajrá MZP!

2022. márc. 19. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!