Ellenzékiek, Marki-Zay rajongók! Melyik igéretére gerjedtek a legjobban?
Nem akar katonákat küldeni Ukrajnába. Azt mondta, hogy HA a NATO, a katonai szövetség aminek tagja vagyunk, katonákat küldene Ukrajnába, (amire semmi esély, vagy ebben az esetben már mélyen vagyunk a 3. VH-ban) akkor a NATO-val együtt kellene dolgoznunk. Még ha ez azt is jelenti, hogy katonákat küldenénk Ukrajnába, de ezt a végét vissza is vonta.
Szóval ha kitörne a totális háború a NATO és Oroszország között, akkor a NATO mellett állna. Ez az, amit mondott. Amit a birkanyáj ebből hallott, az az, hogy a megválasztásának a másnapján mindenkit besorozna, és mennének Ukrajnába. Lehetőleg a nők és a gyerekek is... Mert nyilvánvalóan jóhiszemben gondolkodni bármiről is az teljesen elképzelhetetlen számotokra.
"az mind nem számít"
Egy szóval sem mondtam, hogy semmi más nem számít, én azt mondtam, hogy már ezzel is elégedett lennék :)
Láttam a 2006-os vitát, meg még pár tucat másikat is, de nem szoktam nosztalgiából újra nézni őket. Esetleg akkor, ha egy konkrét ígéretre akarok rákeresni. De tekintve, hogy Gyurcsány már nem miniszterelnök és nem is lesz az, szerintem irreleváns, hogy mit ígért és mit teljesített belőle. A jelenlegi jelöltekre kellene inkább koncentrálni.
Munkanélküli segély 270 nap. Alapjövedelem.
Dolgozzon ezután, aki hülye. Nekem ezek. Hajrá MZP!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!