Az ellenzékiek mit tankolnak?
Figyelt kérdés
Kihasználják a Fidesz által meghatározott 480 forintot vagy tolják a prémium üzemanyagot?2022. márc. 16. 15:06
1/17 anonim válasza:
Kihasználjuk, mivel mi is fizetünk adót nem csak a fideszesek.
2/17 anonim válasza:
Átjárnak Ausztriába tankolni...
3/17 anonim válasza:
Ők biciklivel közlekednek mint Gamukeri
4/17 anonim válasza:
Miért?
Az orbánisták felvették a 13. havit, amit az idei évig csak a gyurcsányisták fizettek?
A közszférában elfogadták az 50%-os fizetésemelést a szociktól?
5/17 anonim válasza:
Most már az a kormányzati teljesítmény, hogy hatósági árak nélkül tömegeknek problémát jelentene az alapvető élelmiszerek vásárlása, a rezsi befizetése, valamint az autó megtankolása? (Az utóbbi réteg még meg tudná venni az alapvető élelmiszereket nem hatósági áras áron, ha tömegközlekedne, az igaz.)
6/17 anonim válasza:
Elektromos autóba nem nagyon kell tankolni :)))
7/17 anonim válasza:
Mi Shellre szoktunk menni, ott a prémium is annyi volt a múltkor, bár lehet azért adták mert a sima ki volt fogyva??
8/17 anonim válasza:
én motorral járok, és a 2 literes fogyasztás prémiumból még mindig olcsóbb...
9/17 anonim válasza:
Nem értem a kérdést hiszen világrekord áfát fizetek én is.az élelmiszer rekord drága,lakást venni nem lehet emberi áron,az életszínvonal a csillagos szakadék mélyét súrolja.csak nem arra célzol hogy milyen jól él az átlag magyar?
10/17 A kérdező kommentje:
Na, hát akkor csak támogatjátok és leszarjátok a benzinkutakat:D
2022. márc. 16. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!