Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves ellenzékiek, így...

Kedves ellenzékiek, így utólag szerintetek mennyire jó az, hogy Karácsonyt "elütötte a villamos"?

Figyelt kérdés

2022. márc. 14. 18:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Mire gondolsz villamoselütés alatt?
2022. márc. 14. 18:06
 2/15 anonim ***** válasza:
39%

Arra gondol, hogy visszalépett az előválaszráson MZP javára.

2022. márc. 14. 18:09
 3/15 anonim ***** válasza:
2%
Ha Karácsony vagy Dobrev nyert volna, én akkor fixen Kutyapártra szavaznék, egyedül MZP miatt fogok az Összefogásra.
2022. márc. 14. 18:12
 4/15 anonim ***** válasza:
6%

2, jaértem!

Hát ha azt nézzük, nekem Karácsony szimpatikusabb mint MZP, bár nem tudom, hogy ha az ő helyében lenne, beszélne-e ennyire furcsákat.

Mindenesetre ahogy van, az Összefogást nem tartom annyira jó dolognak, inkább amolyan kisebbik rossz, ami talán eltávolíthatja a Fideszt és ezáltal utat biztosíthat olyan pártoknak amik már ténylegesen meg is érdemlik a bizalmat és szavazatot.

Szóval az én elvárásom annyi, hogy állítsák vissza a jogállamiságot és a demokratikus intézményeket, illetve építsék le a nepotizmust, korrupciót, hogy erőre kaphassanak a jobb szervezkedések.

Hogy ezt most Karácsony, vagy MZP teszi, nekem édesmindegy.

De mivel Karácsony főpolgármesterkedésével elégedett vagyok, így jobb, hogy ő maradt ott ahol van.

2022. márc. 14. 18:31
 5/15 A kérdező kommentje:

ma 18:06

Hogy lehet 4 pipás értékelésed ha ennyire nem vagy tisztában a belföldi történésekkel? Ahogy a kettes is írta a visszalépésére utaltam, mert Karácsony nyilatkozta hogy csak akkor lép vissza ha elüti egy villamos, aztán amikor a Momentum beállt MZP mögé meg meglebegtettek pár közvéleménykutatást akkor MZP hivatkozott ezekre úgy, hogy megjött a villamos.

ma 18:12

Szerinted ez általános hozzáállás lehet az ellenzéki oldalon? Mert nekem sokszor az az érzésem, hogy nagyon sokan az ellenzékiek közül sincsenek odáig MZP-ért. Illetve mint ahogy látjuk nem igazán jelentek meg az összefogásnál a kiábrándult Fideszesek akiket elméletileg MZP hozott volna.

2022. márc. 14. 18:34
 6/15 anonim ***** válasza:
72%
Úgy lehetek 4 pipás, hogy nem a viccekre figyelek. Tisztában vagyok a visszalépésével, de az, hogy mekkorákat mondtak és aztán hogyan viccelődték el a megszegett ígéreteiket, számomra nem tartozik a politikához, csak a bulvárhoz. Az ígéret és a visszalépés politikai tény, a villamosozás bulvár.
2022. márc. 14. 19:06
 7/15 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, Karácsonynak, Dobrevnek sem lett volna több esélye, őket is le karaktergyilkolták volna, még könnyebben. Én meg így is úgy is az összefogásra szavazok.
2022. márc. 14. 20:10
 8/15 anonim ***** válasza:

#5!

úgy lehet 4 pipás, hogy nem szokott a politikába írni. Itt mindenki 50%-hoz konvergál. Én is 85% felett álltam, mielőtt ide kezdtem volna írni.

2022. márc. 14. 20:45
 9/15 anonim ***** válasza:

8, tévedsz.

Sajnálatos módon nagoynis sokat töltök itt az oldalon. Jleenleg a kategória toplista 23. helyezettje vagyok. Ez az átka, ha home-officeban van az ember, nincs sok munkája és az is kva unalmas:D Itt bssza a rezet.

2022. márc. 14. 22:15
 10/15 anonim ***** válasza:

#9!

Akkor csak trollkodsz. Mert

1. Illet volna ismerned a kifejezést.

2. Ha valamit tényszerűen leísz, akkor az ellenoldal azonnal lepontoz. Legalább is, ha én valamit cáfolhatatlan tényt írok le, arra ugranak és lepontozzák, hiszen vitázni nem mertnek, mert tudják, hogy esélytelenek.

Ha csak valami vicceset írok, aminek alig van köze a politikához, akkor kapok pozitív pontozást.

Én is home office-ban vagyok, de évek óta, önkéntesen. Gyakran annyi munkám van, hogy ez az egyetlen szórakozásom.

2022. márc. 15. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!