Kedves ellenzékiek, így utólag szerintetek mennyire jó az, hogy Karácsonyt "elütötte a villamos"?
10, képtelen lennék annyit trollkodni, hogy a 23. helyezett leyek. Borzalmasan sok választ írok.
De igazából amíg nem omndtátok, nekem fel sem tűnt, hogy hány pipám van:D sosem néztem, nem is érdekelt.
Egyébként én egyik oldalhoz sem sorolom be magam. Oké, azt meg tudom mondani, hogy melyik oldal kevésbé szimpatikus, de ettől még nem vagyok a másik oldal követője.
És ismétlem, nem kvöetem a bulvárpolitikát. Az, hogy szerinted mit "illik" ismerni, az hidegen hagy. Mint írtam, számomra ez nem tartozik a politikához. Nem követem a politikusok mindennapos megnyilvánulásait. Egyszerűen nem érdekel, hogy aznap épp kit és mennyi szarral dobálnak meg. Ez a villamosos jó geg, most így, hogy mondták, már emlékszem rá, de ilyen szinten nem tölti ki a politika az életemet, hogy ezt kb szállóigeként hasnzáljam.
"Hébe-hóba mindneki homár" vagy "sose nyomd fullba a kretént", na, ezek szállóigék. Az, hogy a polgi hogy vicceskedett, az nem az.
#11!
"Nem mondod, hogy nem tudtad?!"
Nem tudom, mitől lesz bulvár a politika, de az előválasztás legnagyobb poénja volt, hogy KariGeri egyik nap azt mondta, csak akkor lép vissza, ha elüti a villamos, aztán talán már másnap vissza is képett. Tehát full kretént nyomott. :)
Ezt meg az akadémija nem csipázza
Mondom, így már emlékszem rá, de nem hagyott akkora nyomot bennem ez a beszólás. Kinek mi. Na mindegy, jól kitárgyaltuk:D
Klasszikusokat csak pontosan:
"Főleg, hogy az akadémia eztet nem kajálja."
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!