Ha ukránellenes vagyok mert magyarellenesek, (nekem meg sajnos nagyon jó memóriám van) akkor ilyen esetben kire kellene szavaznom, ha azt akarom, hogy ne vesszen el a voksom?
https://www.youtube.com/watch?v=x_TFYuJO3vQ
Kutyákra nem fogok szavazni, ennél komolyabb ember vagyok.
Ja az ugyanaz a 2-3 ember ír aki minden kérdés alá benyögi a ruszki propagandát.
Valamiből meg kell élni.
Büszke magyarként üzenem azoknak az ukrán gyermekeknek, családoknak hogy szorítunk nektek hogy vége legyen a háborúnak!
13
És amit az ukránok mondanak az nem propaganda, hm?
Nem, én nem orosz oldalról nézem.
Engem az nem érdekel.
A magyarok érdekelnek, és az, hogy évek óta kegyetlenek ott a magyarokkal.
Pl. Szíjártó is behívatta az ukrán konzult.
Akkor még szó se volt háborúról, se orosz propagandáról.
A kérdezőnek igaza van. Memória kérdése az egész.
22es.
Errol van szo!! Hogy a Fidesz, Szijjarto is eliteli az Ukrajnaban kialakult magyar elllenes torvenyt (en is)
De mivel most az aljadek Putyin megtamadta oket, tankokkal fegyverekkek betortek mas orszagaba, emberek halnak meg, (KICSIT SULYOSABB MINT A NYELVTORVENY) es lasdcsodat a FIDESZ IS ELITELI OROSZORSZAGOT es KIALL UKRAJNA MELLETT!!!
Na ehhez mit szolsz?
A
Tudod miert all ki a Fidesz, Novák Katalin az ukranok mellett? Mert bammmeg ez a NORMALIS! Tudnak kulonbseget tenni egy kisebbseg elleni dolgok es egy haboru kozott!
De latom Te nem tudsz.
Ezt a sok érzéketlen embert.
Ukrán emberek menekülnek az életük veszélyben van, ártatlan gyerekek és Ti ilyeneket írtok.
Szegyelje magát az ilyen!
Tehát a jobb oldal szerint Putyinnak nagyobb és eresebb, vastagabb, mint Bidennek (kb. akkora mint Trump -nak akit a homoszexuálisok megpuccsoltak) és Viktoré a 2. legnagyobb csak kicsit görbe (de jöhet úgyis)?
Egy igazi jobboldali férfi így gondolkozik?
Nyilván letolná a gatyát egy Viktornak vagy Valgyimirnek kérés nélkül, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!