Ha ukránellenes vagyok mert magyarellenesek, (nekem meg sajnos nagyon jó memóriám van) akkor ilyen esetben kire kellene szavaznom, ha azt akarom, hogy ne vesszen el a voksom?
https://www.youtube.com/watch?v=x_TFYuJO3vQ
Kutyákra nem fogok szavazni, ennél komolyabb ember vagyok.
Az ukrán kormany es az ukrán nép nem ugyanaz. Putyin aljas agressziojat az ukrán nép szenvedi át, tehát nem ők a magyarellenesek, ne légy ukránellenes!
Ukrajnaban egy szűk csoport aljadéd. Es a magyarok ellen hozott torvényeket RÉGEBBI KORMÁNY HOZTA! NEM ZELENSZKIJ!
No meg egy nyelvtörvény amit elítélek hol van a háborúhoz?
"a magyarok ellen hozott torvényeket RÉGEBBI KORMÁNY HOZTA! NEM ZELENSZKIJ!"
Ki van most kormányon? Érvényben van a nyelvtörvény? Nem meg ma valahogy az ukránszopdosás.
Zelenszkij meg nem törölte el, és nem tett semmit a magyarokért.
Ja, és Zelenszkij még most a válság idején is hozott (megint) olyan törvényt, hogy kettős állampolgár nem lehet hivatalnok ukrajknában.
És a magyarok ellen nem az ukrán kormány vonult fel, nem az ukrán kormány verte, és félemlítette őket meg, hanem az ukrán emberek.
Az ukrán kormány csak hagyta.
7es
Gyermekek, nők, fiatalok, idődek halnak meg vagy halhatnak meg Oroszország által indított háborúban. Még jó hogy kiállok az ukránok mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!