Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A pedagógus tüntetés egy...

A pedagógus tüntetés egy ellenzéki akció?

Figyelt kérdés
A tanárok pár százaléka tüntet csak, ellenzéki politikai akció az egész?
2022. márc. 18. 21:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
61%
Nem, csupán már a tanároknak is qrvára elegük van hogy semmibe veszi őket a kormány. Ja igen csak pár százalék mert a nagyszerű kormányunk már a rendes demonstrációt is betiltotta.
2022. márc. 18. 21:44
 2/20 A kérdező kommentje:
A tanárok nagy része élvezi, hogy napi 6-8 óra munkával, 3 hónap szabadsággal bőven jól keresnek
2022. márc. 18. 21:46
 3/20 anonim ***** válasza:
85%

Attól függ. Ha látsz rajtuk ellenzéki kékszalagot, akkor igen, ha nem, akkor nem.

Ha már pedagógusok, akkor nyilván kell legyenek olyan értelmesek, hogy mit jelent a használata.

2022. márc. 18. 21:46
 4/20 anonim ***** válasza:
68%
#2 Jah, napi 6-8 tanóra plusz Isten tudja mennyi otthon dolgozatok javításával.
2022. márc. 18. 21:47
 5/20 anonim ***** válasza:
96%

2es, én fideszes vagyok, de ezt kizártnak tartom hogy komolyan gondolod.

Emelni kell a fizetésüket, csak az sajnos nem megy csettintésre. Egy másik probléma pedig a minőségi felhozatal. Találkoztam hihetetlen tanárral is, akinél nem lehetett magánórát kapni, mert sor volt. (Igen, sorakoztak a diákok magánóráért.) De olyannal is, aki max papíron volt az.

Tisztes fizetést kell felépíteni, hogy vonzóbb is legyen a szakma, és ne menjenek el másnak akiket egyébként érdekel a tanítás, mert így sajnos főleg a selejt megy.

Óvónői dettó ugyanez.

2022. márc. 18. 21:49
 6/20 anonim ***** válasza:
90%

Az a 6-8 óra munka jellemzően inkább 10-12, a három hónap nyári szünet meg pontosan 6 hét. Tanár vagyok, tapasztalatból beszélek. Nem véletlen, hogy egyre többen hagyják el a pályát.

Ha nem lennék kisgyerekes anyuka, valószínűleg már én is váltottam volna.

2022. márc. 18. 21:51
 7/20 A kérdező kommentje:
Testvérem tanár, hagyjuk inkább azt a 10-12 órát.. van hogy napi 4 órát ha dolgozik. Néha 8 is meg van igen, de nagyon jól el van.
2022. márc. 18. 21:56
 8/20 anonim ***** válasza:
77%
7es, na, akkor meg is van ő milyen kategóriás...
2022. márc. 18. 21:58
 9/20 anonim ***** válasza:
67%
Éppúgy, mint a közlekedési lámpánál álló koldus, aki szintén ellenkezni akar az éhen halással szemben.
2022. márc. 18. 21:59
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a francba dolgozik napi négy órát, amikor heti 24-26 a kötelezően megtartandó? Az alsó hangon napi öt, csak a megtartott óráival. Ha még készül is és dolgozatot is javít, az a legvillámabb tempóval is min. napi egy-két óra. A tesód sztem részmunkaidőben dolgozik...
2022. márc. 18. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!