A pedagógus tüntetés egy ellenzéki akció?
Attól függ. Ha látsz rajtuk ellenzéki kékszalagot, akkor igen, ha nem, akkor nem.
Ha már pedagógusok, akkor nyilván kell legyenek olyan értelmesek, hogy mit jelent a használata.
2es, én fideszes vagyok, de ezt kizártnak tartom hogy komolyan gondolod.
Emelni kell a fizetésüket, csak az sajnos nem megy csettintésre. Egy másik probléma pedig a minőségi felhozatal. Találkoztam hihetetlen tanárral is, akinél nem lehetett magánórát kapni, mert sor volt. (Igen, sorakoztak a diákok magánóráért.) De olyannal is, aki max papíron volt az.
Tisztes fizetést kell felépíteni, hogy vonzóbb is legyen a szakma, és ne menjenek el másnak akiket egyébként érdekel a tanítás, mert így sajnos főleg a selejt megy.
Óvónői dettó ugyanez.
Az a 6-8 óra munka jellemzően inkább 10-12, a három hónap nyári szünet meg pontosan 6 hét. Tanár vagyok, tapasztalatból beszélek. Nem véletlen, hogy egyre többen hagyják el a pályát.
Ha nem lennék kisgyerekes anyuka, valószínűleg már én is váltottam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!