Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz szavazóinak hány...

A Fidesz szavazóinak hány százalékát sikerült MZP-nek átállítania?

Figyelt kérdés
Azzal kampányolt ugye ősszel, hogy rá majd a Fideszesek is szavazni fognak 😆

2022. márc. 18. 15:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
50%

11

Milyen demokrácia az, ahol nem dönthetem el szabadon, hogy hová szavazzak? Most ott tartunk, hogy te akarod nekem előírni,mint valami mini Hitler, hogy én milyen vagyok politikailag és milyen legyek politikailag.

2022. márc. 18. 16:27
 12/22 anonim ***** válasza:
62%
#11: Eldöntheted, csak levontam belőle a megfelelő következtetést. De nem muszáj egyetértened vele.
2022. márc. 18. 16:29
 13/22 anonim ***** válasza:
47%
Átállítani? Hát bizonytalanokat sikerült neki a Fideszhez...tudok párat!!
2022. márc. 18. 16:31
 14/22 anonim ***** válasza:
27%

12

Te valami csillagjós vagy, hogy egy mondat alapján mindenkit ismersz 100 százalékig?

2022. márc. 18. 16:32
 15/22 anonim ***** válasza:
78%
Hajrá ellenzéki összefogás.
2022. márc. 18. 17:05
 16/22 anonim ***** válasza:
17%
Hajrá ellenzéki összefowsás.
2022. márc. 18. 17:09
 17/22 anonim ***** válasza:
79%

A FIDESZ ÁLLANDÓAN HAZUDIK!

MZP azt mondta, hogy HA a NATO úgy döntene, akkor a (tagságunk miatt) küldene katonákar. Mivel ilyen valószínűleg nem lesz, ezért 1 darab magyar katona sem lépi át az ukrán határt. Ha mégis erre kerülne sor akkor annak nyomós oka lesz. És a demokrácia és civilizáció védelme érdekében lenne.

Novák Katalin is felszólalt az oroszok ellen, de sokan FIDESZESEK felháborodtak, hogy mit képzel... Ez nem csak a geopolitikai érdek, ez oroszbarátság.

2022. márc. 18. 19:17
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy kik a Fidesz törzs szavazói, az kiderült a riportokból, amik a Békemeneten készültek. A sok birka tényleg azt hiszi, nem én mondom, hanem a vonuló, hogy Putyin megnyeri a háborút, és vissza adja Kárpátalját a magyaroknak. Nem tegnapi vélemény, hogy a Fidesznek két szavazója van, aki a Fideszből él, ők is elég sokan vannak, és akik két gondolatra nem képesek önállóan. Egyébként bármi lesz a szavazás végeredménye, Orbán már nem lesz, nem lehet az az Orbán, aki volt, az Unió beárazta őt, gyakorlatilag vége a mítoszának. Visegrád már kiürült, a csehek egy új tömörülést hoznak létre, ahová Orbánt már nem fogják meghívni. A lengyelekkel is vége a barátságnak, hát innen nehéz lesz.
2022. márc. 19. 08:08
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
#18 Azon nagyon derültem mikor azt nyilatkozta valaki a békemenetről, hogy Putyin vissza adja Kárpátalját🤣🤣
2022. márc. 19. 10:03
 20/22 anonim ***** válasza:
29%

19

Én meg azon, amikor azt mondták, hogy Orbán a felelős az ukrán háborúért :D

2022. márc. 19. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!