A Fidesz szavazóinak hány százalékát sikerült MZP-nek átállítania?
Figyelt kérdés
Azzal kampányolt ugye ősszel, hogy rá majd a Fideszesek is szavazni fognak 😆2022. márc. 18. 15:39
1/22 anonim válasza:
Kb 0-t. De sok bizonytalant terelt a Fideszhez.
2/22 anonim válasza:
Nem tudom, engem átállított :) Ostoba voltam, hogy a Fideszre szavaztam. Majd egyszer talán te is rájössz.
3/22 XX.XX válasza:
-x%
szerintem az értelmesebb ellenzékieket elbizonytalanította
4/22 anonim válasza:
Kezdetben egy kicsit vacilláltam. A kisebbik rossz mellett próbáltam dönteni. Azóta annyi marhaságot mondott, hogy döntöttem. Nem kell itt is egy ripacs vezesse az országot.
5/22 anonim válasza:
Engemet is átállított olyan formában, hogy rá fogok szavazni, de ettől függetlenül sok mindenben nem értek vele egyet, csak most úgy érzem sokkal nagyobb probléma az, hogy a Fidesz oroszbarát.
Szóval inkább úgy mondom, hogy engemet a Fidesz "ijesztett" el.
6/22 anonim válasza:
A fidesz sem oroszbarát. Csak figyelembe veszi geopolitikai, elsősorban energetikai helyzetünket.
Nagyjából ennyi.
7/22 anonim válasza:
#6 Dehogynem orosz barát. Orbán legutóbbi találkozón csak úgy nyalt Putyinnak, nézd vissza ha nem hiszed.
Másrészt ezt az ellenzék is kimondta, hogy fent fogja tartani az orosz gáz áramlását akármit is hazudik a fidesz média.
8/22 anonim válasza:
Persze. Kocsi Cake is megmondta, hogy "el kell tekerni".
9/22 anonim válasza:
Engem a Fideszhez állított át. Ellenzéki voltam tavaly őszig, de azóta olyan sületlenségeket mond Zajoska, hogy inkább maradjon a Fidesz.
10/22 anonim válasza:
Aki Zajoskának hívja Márki-Zay Pétert és aki 1 ember miatt nem az egyesült ellenzéket választja, az nem volt ellenzéki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!