Kell félniük a fidesz szavazóinak megtorlástól, ha kormányváltás lesz?
Így van, ötven botütés lesz a jussa minden fasisztának.
(ne pontozzatok ne lécí csak viccből írtam.)
Ha az ellenzékiek a mocskos libsik, ami pedig az elfogadás, akkor miért kellene félni bárkinek is??
Amúgy a tényleges magyar fideszes szavazókörnek nincs oka félelemre. Mi nem listázunk. A stop gyurcsány meg kb arra jó, hogy listázzák a fideszeseket, ezen megérné elgondolkodni. Viszont a bejelentett lakosoknak, pl akik ukrajnából jöttek át és csak lakcím szerint vannak itt, hogy felvegyék a nyugdíjat... Na azoknak van vesztenivalójuk.
A többi becsületes, dolgozó embert miért is érné hátrány?? Milyen jogi alapon?? Az ellenzék nem fidesz, hogy pl az ellenzéki önkormányzatoktól elveszi a pénzt cserbenhagyva saját szavazóit is a saját körzetben. Vagy mikor nem adnak pénzt egyszerű szúnyogírtásra sem és vagy tellik rá az önkormányzatnak vagy nem.
Én fidesz szavazó vagyok, kíváncsian várom mit produkál az Összefogás ha nyer, még szurkolok is neki hátha én választottam rosszul.
Megtorlás eszembe sem jut, demokrácia, nyilván simán elfogadom a többség akaratát.
Én a magam részéről szívesne látnám, ha lenne konklúziója az elmúlt 12 évnek. Ezért remélem az új kormány azokban a régiókban, ahol a sok ostoba fidesz szavazó asszisztált az eddigi aljas rendszerhez, kapnak 1-1 túlárazott lélegeztetőgépet, hogy azt nézegessék.
Ha a gyerekük továbbtanulásáról van szó, ajánlhatjuk a frissen fölépült stadionokat. Azokat lehe tnéegetni.
Az ember felel a sorsáért, ezek a aparasztok pedig azért, hogy tenmagukat európa második legszegényebb népévé tették.
LEGYEN KÖVETKEZMÉNY, IGEN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!