Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van még valaki rajtam kívül,...

Van még valaki rajtam kívül, aki követi ugyan a napi politikai eseményeket, de annyira undorodik az összes párttól, hogy nem megy el szavazni?

Figyelt kérdés

Fidesz - tudjuk miért rossz

Ellenzék - hagyjuk...

Mi gatyánk, kutyák, Gattyán - viccnek is rossz

2022. márc. 18. 13:03
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Miért ne sopánkodhatnék, hogy s-zar a felhozatal?

Akkor lennék nevetséges, ha mondjuk nyerne a fidesz, de sírnék, hogy miért nem az ellenzék nyert :D

2022. márc. 18. 13:40
 22/29 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem el kell menni szavazni és arra kell leadni a voksod, amelyiküknek a programja a te élhetőséged, elveid és egyéb szempontjaidból legalább 80%-ban szimpatikus.

Ember (és párt) nincs hiba nélkül és soha nem is lesz!

Én mondjuk biztos nem szavaznék többszörösen levizsgázott, vagy elvek nélküli csapatra, aminek az egyetlen "programja" a zsíros fazékhoz kerülés és a hatalomért még a Belzebub öreganyjával is összeállnának.

Holott köztük van, akire mindig is szavaztam, de ezzel a lépéssel hiteltelenné vált számomra.

2022. márc. 18. 13:46
 23/29 anonim ***** válasza:
51%

Én is undorodom, de elmegyek az ellenzékre szavazni, mert változtatni kell. 12 év deformálja az ember személyiségét, nem lenne szabad hagyni addig uralkodni valakit. 8 év a maximum, és csókolom.

12 éve egy (kettő) párt uralkodik, dönt egyedül, itt az ideje, hogy váltsunk.

2022. márc. 18. 14:16
 24/29 anonim ***** válasza:
49%

Orbán érdeke, hogy a szavazók belefásuljanak, és ne figyeljenek a politikára, ne menjenek el szavazni. Erre mindig azt mondom: az "idióta" egy görög eredetű szó, és tudod mit jelent? Azt jelenti, hogy nem érdekli a politika. Mindenki idióta, aki nem figyel a politikára, és nem él a szavazati jogával, ezt már a görögök is tudták. Az idióta ellentéte kell hogy legyünk.

A másik a demokrácia. Ez nem egy olyan valami, ami egyszer az ölünkbe hullik, keményen meg kell dolgozni érte. Magyarországon folyamatosan sérül a demokrácia, ezt meg kell állítani. Putyint se állította meg soha senki, nézzétek meg milyen ország lett az orosz?

2022. márc. 18. 14:18
 25/29 anonim ***** válasza:
56%
Életemben egyszer szavaztam 18 évesen. Ez több mint 15 éve volt. Én vagyok a lustaság és közöny mintapéldája, mégis elmegyek most szavazni. Pedig még át is kell jelentkeznem, mert nem leszek otthon. De ez a mostani szavazás nem babra megy, ideje megállítani a fideszt!
2022. márc. 18. 14:50
 26/29 anonim ***** válasza:
64%

"Mi a tét? Így is úgy is rossz lesz."

Nekem a gyerekem élete a tét. Hogy marad-e az országban. 26 évesen mesterdilplomás tanárként 172 ezres alapbért kap, ha nem támogatnák az apjával, nem tudna enni sem az albérlet kifizetése után. Ő megmondta, ha marad ez a rendszer, megy mosogatni Svájcba.

Az ellenzék 50% emelést ígért nekik. Azaz kapna kb. nettó 250-et, ami legalább egy takarító bérét utoléri, ha már az árufeltöltőkét nem is...

2022. márc. 18. 15:41
 27/29 A kérdező kommentje:

24. Igen, régen én is felsőbbrendűnek éreztem magam, hogy én tudom, mi lenne a legjobb az országnak, ezért szavaztam is meggyőződésből, de most úgy érzem, egyik alternatíva sem lenne jó.

26os, aztán vagy betartják az ígéreteket, vagy nem. Én nem bízom bennük.

2022. márc. 18. 15:50
 28/29 anonim ***** válasza:
53%
Mi van? Bajban a fityesz, hogy a trolljai arra búzdítanak, ne menjenek szavazni az emberek? Egyre több az ilyen.
2022. márc. 18. 16:21
 29/29 anonim ***** válasza:
57%

"26os, aztán vagy betartják az ígéreteket, vagy nem. Én nem bízom bennük."

Van valaki, aki nem is ígér.

Meg van valaki, aki ígér, és lehet hogy nem tartja be, de az is lehet, hogy igen.

Az első eset biztosan rossz, a második esetben viszont lehetséges, hogy jobb lesz. És te inkább a biztosan rosszat akarod hagyni azért, mert a második lehetőség nem biztos hogy javulást hoz, hanem csak lehetséges? Gratulálok...

Érdemes megnézni MZP eddigi teljesítményét, polgármesterként a választási ígéreteinek több, mint háromnegyedét már most teljesítette. Ez alapján csak bizakodni lehet, semmi okunk rá, hogy ne higgyünk nekik. Így együtt ez a 6 párt (sokan még egyedül sem) soha nem volt még kormányon, így nem tudjuk mire számíthatunk. Lehet, hogy nem lesz jobb, de az is benne van, hogy sokkal jobb lesz.

2022. márc. 18. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!