Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van még valaki rajtam kívül,...

Van még valaki rajtam kívül, aki követi ugyan a napi politikai eseményeket, de annyira undorodik az összes párttól, hogy nem megy el szavazni?

Figyelt kérdés

Fidesz - tudjuk miért rossz

Ellenzék - hagyjuk...

Mi gatyánk, kutyák, Gattyán - viccnek is rossz

2022. márc. 18. 13:03
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

De, követem. Fidesz: Egyet értek velük csomó mindenben, leginkább rájuk szavaznék, de Orbán folyton jön a kitalált ellenségképpel (pl melegek) akiktől meg kell védeni a magyarságot, én ilyeneknek nem adom a szavazatom.

MZP nagyon zöldfülű, nem tudja, mit beszél, szerintem is totál zakkant.

Igen, a Mi gatyánk egy viccpárt, megrekedtek 18 éves lázadó gimis szinten, akik azt hiszik, csak úgy lehetsz igaz magyar, ha amúgy tök kirekesztő vagy a zs.idókkal meg b.uzikkal.

Gődényt, a kutyákat, meg Gattyánt nem lehet komolyan venni.

Puzsérra talán szavaznék, de ő nem indul.

2022. márc. 18. 13:16
 12/29 A kérdező kommentje:
18-26 évesen én is úgy gondoltam, hogy szavazni állampolgári kötelesség, de most úgy érzem, nincs kire.
2022. márc. 18. 13:17
 13/29 anonim ***** válasza:
61%
Undirodom, annyira, hogy még sohasem volt ennyire (!) fontos elmenni szavazni, mint most :( legnagyobb a tét. Karnyújtásnyira vagyunk egy orosz-féle diktatúrától. Ha ezt nem látod, valószínűleg rosszul tájékozódsz sajnos. Nem meglepő, tendencia.
2022. márc. 18. 13:19
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Én elmegyek szavazni, de közösségi oldalon tiltom a szélsőséges politizáló ismerőseimet.
2022. márc. 18. 13:20
 15/29 anonim ***** válasza:
66%
En meg ugy vagyok vele, hogy eleg volt 12 ev, johetne egy kis verfrissites. Ne felejtsd el, hogy hiaba mzp a miniszterelnok jelolt, az egy koalicio, mely eseten koalicios kormany jonne letre, nem lenne akkora hatalma es meglennenek valamennyire a fekek is. Bar sztem nem annyira hulye a csavo, mint be van allitva, csak nincs mogotte szakkepzett kommunikacios stab, azert ez javithato bun.
2022. márc. 18. 13:24
 16/29 A kérdező kommentje:
13-as, más szerint meg Orbán nem hagyná hogy belesodródjunk a háborúba, MZP zöldfülűsége pedig belesodorna minket. Ki hogy látja...
2022. márc. 18. 13:25
 17/29 A kérdező kommentje:
15-ös. Ez igaz, ott van mögötte Dobrev, Gyurcsány, akiket szintén nem szeretek. (Mármint politikai szempontból, nyilván.) Karácsony még okés, de ő meg sajnos nem egy erőskezű vezető. Legalább Orbán meg MZP az.
2022. márc. 18. 13:27
 18/29 A kérdező kommentje:
Ja, meg még ott van Jakab Péter, aki szintén egy bohóc, a Momentummal meg szintén nem értek egyet. Egyedül ami tetszett az utóbbi években, az Puzsér programja volt, rá szavaztam is.
2022. márc. 18. 13:30
 19/29 anonim ***** válasza:
53%
"zöldfülű".. hagyjuk már ezt a maszlagot.. Döbrögi is csak egyvalamiben nem zöldfülű, az ország kifosztásában. Amúgy mindig arra fordul, amerre a szél fúj, nem vetted még észre?
2022. márc. 18. 13:33
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pedig kedves kérdező annak van egyáltalán joga sopánkodni, aki tesz is valamit a dolgok alakulásáért.... azaz él a jogával,és elmegy szavazni...én is ezt teszem.

Gondold végig,ha mindenki így gondolkodna, mint te??

2022. márc. 18. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!