Van még valaki rajtam kívül, aki követi ugyan a napi politikai eseményeket, de annyira undorodik az összes párttól, hogy nem megy el szavazni?
Fidesz - tudjuk miért rossz
Ellenzék - hagyjuk...
Mi gatyánk, kutyák, Gattyán - viccnek is rossz
Én egyik pártot sem gyűlölöm és egyiktől sem undorodom. Nem tudom elképzelni, hogy emberek politikai döntéseit hogyan tudják ilyen mértékben befolyásolni az érzelmeik. Szavazni program, teljesítmény, jövőkép alapján kell, a tényekre támaszkodva, miután minden oldalról körüljártuk a témát, nem pedig érzelmi alapon.
Az ilyen "tudjuk miért" meg "hagyjuk" típusú érvek pedig egyszerűen szánalmasok, ezek teljesen megfoghatatlan negatívumok, amiknek semmi értelme nincs. A fideszben is van, ami jó, van ami rossz, ahogy az ellenzéknek is vannak jó és rossz tulajdonságai is. Ráadásul ami az egyik embernek rossz, az a másiknak még lehet, hogy jó.
Nálam alap, hogy elmegyek szavazni, mert a felnőttségemhez hozzátartozik és csak így van jogom kritikát gyakorolni adott esetben.
Ennek ellenére egyre szánalmasabbnak érzem, hogy kis semmi emberkék egyre elvadultabban gyűlölködnek egymással és ha mernék, akkor elharapnák egymás torkát annak a célnak reményében, hogy XY és bandája egyre gazdagabb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!