Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet leiratkozni arról,...

Hogy lehet leiratkozni arról, hogy a Fidesz engem hívogasson?

Figyelt kérdés
Anyám hatalmas fideszes, jöttek a fideszes házalók még ősszel, hogy írjam alá a Stop Gyurcsány Stop Karácsonyt. Nem nagyon akartam, de aki jött azzal nagyon jóban van, szóval kénytelen voltam. De már nem nála lakok. Hetente hívogatnak robothangon, hogy menjek békemenetre, szavazzak a fideszre és a helyi képviselőjelöltre, nehogy visszajöjjön a Gyurcsány korszak stb. 18F

2022. márc. 17. 17:07
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Szerezz be egy külföldi telefonszámot! Nekem bejött!
2022. márc. 17. 17:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Fölveszed és berakod a zsebébe a telefont.
2022. márc. 17. 17:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugye meg kellett adni a vakcinálásnál az emailt és a telefonszámot, ezen pedig a Fidesz folyamatosan kormánypropagandát küld még akkor is, ha a Kúria már elmeszelte őket, hogy ezt nem lehet.
2022. márc. 17. 17:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Ezektől az életbe nem szabadulsz. Kérsz egy másik telefonszámot és regisztrálsz egy másik email címet.

A másik az, hogy egyáltalán nem voltál kénytelen aláírni, akármennyire jó barátja is anyádnak a házaló fideszes.

2022. márc. 18. 09:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Hozzárendelsz egy néma csengőhangot a telefonszámhoz, aztán fáradtan el fognak engedni!
2022. márc. 18. 13:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Hoppá, a fidesz szcientologiai technikát használ.
2022. márc. 18. 20:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Kikapcsolod a telód
2022. márc. 18. 20:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Sehogy. A pegazussal megszerzik az új számod. Látják hogy új csengőhangot adtál nekik és más számról hívogatnak. Nagyon okosak. Át lehet állítanai mindent a mobilon ha meghackelik rainbow pegazussal
2022. márc. 18. 20:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Csak most jössz rá a Fidesz trükkjére?

A trükk az, hogy mindenütt megtalálnak!

Főleg ha megtudják, hogy nem azt tetted, amit mondtak! Akkor aztán tönkretesznek minden erejükkel. És ez már a pénztárcádon is látszani fog!

Szabadulni úgy túsz, ha nem rájuk szavazol! Másképp nem megy mart már a teljes állami aparátus a kezükben van! Még az is, aminek nem kéne…

2022. márc. 19. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!