Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet leiratkozni a...

Hogyan lehet leiratkozni a kormány konzultációs listájáról? Nem emlékszem hogy hozzájárultam volna volna hogy leveleket kapjak (pláne nem a saját adó befizetésemből). Az állami szervekre nem érvényes a GDPR?

Figyelt kérdés

2019. márc. 8. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Már én is qvára unom. Több levelet kapok tőle mint az anyámtól. Na, szegény postás, ő meg cepeli.
2019. márc. 8. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
Ezt a cikket ajánlom! [link]
2019. márc. 8. 16:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ügyfélkapun keresztül egyszerű, a nyilvántartó oldalán van valami "személyes adatok felhasználásának engedélyezése" (vagy hasonló) menüpont, ott tudod beállítani, hogy nem kérsz több ilyet. Nem akarom elkiabálni, de egyelőre úgy tűnik, hogy tényleg működik, mert az utóbbi néhány inzultációs levelet nem kaptam meg.
2019. márc. 8. 18:20
 4/6 anonim ***** válasza:
A 2-es részben jó, mert már más a felület...
2019. márc. 8. 20:34
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Akkor működik, ha regisztráltál már ügyfélkaput a kormányablaknál, utána rengetegszer átirányít mindenféle más oldalra.

Végül ide:

[link]

2019. márc. 9. 01:36
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Én is kapok küldeményeket, amelyik nem érdekel, eldobom. Az adóm ettől nem lesz kevesebb. A postást én is sajnálom, a betegesen önérzetes embereknek meg azt javasolom, sürgősen keresse fel orvosát, gyógyszerészét, vagy az éppen aktuális pártja éppen aktuális vezetőjét. (A küldeményt tekintsd úgy, hogy téged IS emberszámba vesznek. (Bár... Tévedni emberi dolog!)
2019. márc. 9. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!