Vannak itt olyanok, akiknek esetleg tönkrement a viszonya valakivel azért, mert különböző politikai elveket vallanak vagy pl. különböző módon ítélik meg a jelenlegi kormány tevékenységét?
Volt anyósommal.
Amikor kiderült, hogy nem a Viktorékra szavaztam, akkor ősellenséggé váltam :)
Konkrétan nem ment tönkre a kapcsolat, de van olyan rokon, akivel már azért nem találkozok szívesen, mert minden beszélgetésünk olyan, mintha meghallgatnám az M1 híradót, ami valljuk be nem túl szórakoztató...
Csak, hogy idézzek párat a beszélgetéseikből:
Rokon meglátogat, elmegyünk a környékünkön sétálni, azt látjuk, hogy az egyik ház előtt őrizetlenül kint hagytak egy szörfdeszkát, megjegyzem, hogy én azért nem hagynám csak így kint őrizetlenül, mire a válasz:
"Miért, itt nincs egy arab sem, magyar ember meg úgysem lop" ... ok
másik szitu: örök téma, miért nem kereszteljük meg a kislányunkat. Kifejtem, hogy hát az igazat megvallva mi se járunk templomba, így úgy gondoljuk, hogy ha a lányunk valamilyen vallást követni szeretne, majd idősebb korában eldönti maga, de mi nem keresztelnénk meg. Mire a reakció:
"Ja persze, aztán még a végén muzulmán lesz"
Persze a lista még folytatódik, na de gondolom így már érthető, hogy az illető rokonnal inkább kevésbé keressük a kapcsolatot. És a legszomorúbb, hogy régen nem volt ilyen. Valószínűleg akkoriban is sok mindenben eltért a véleményünk, amivel nem is lenne baj, de akkoriban még nem erőltette másra a véleményét, lényegében nem is beszélgettünk ilyen dolgokról.
egyik munkatársammal.
az a fajta,aki pontosan tudja,hogy a fidesz vállalhatatlan és már egyszerűen ciki amit művelnek,ennek ellenére sunyiban vér fideszes,de ez csak a választások utáni másnap derült ki,akkor mondta az elcsépelt közhelyet-nem volt más opció-.
előtte viszont ott bratyizott a jobbikosokkal,hordta a nemzeti színű jobbik feliratos karkötőt stb.
azóta szerintem már bánja,hogy elszólta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!