Baukál Gábor kérdése:
Hogy lehet leíratkozni az OLKT. HU nevű portálról?
Figyelt kérdés
Ez szerintem egy agresszív kamu oldal. Már leíratkoztam róla a Facebookon és továbbra is küldi, ontja "híreit". Nem tudom ezt a buzgalmát értékelni.#OLKT
2019. szept. 19. 06:43
1/2 Koplárovics Béci válasza:
Ez valószinűleg nem politikai kérdés (még ha az oldal jellege olyan is), hanem szerintem számítástechnikai. Szóval az első kérdés az, hogy hogyan ontja feléd a híreit? Emailben? RSS feedben? Böngészős üzenetben? Messengeren vagy más chaten? Csak mert az ilyesmi az általában user failure. Azaz pl feliratkozik a hírekre, mert az oldal felajánlja, de azt már nem tudja, hogy ezeket a feliratkozásokat törölni is lehet.
2/2 anonim válasza:
Ahogy az előző is mondja, ez nem politikai problémakör, hanem informatikai. A kérdést sem úgy tetted fel, hogy egy két mondattal segíteni lehessen, minden lényegi információ hiányzik hozzá. Valahol az informatika rovatban tedd fel inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!