Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Helytállóak ezek a gondolatok...

Helytállóak ezek a gondolatok a politikai "Júdásokkal" kapcsolatban?

Figyelt kérdés
[link]
2022. márc. 17. 11:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Értem, de ha nem érdekelne más véleménye, akkor miért írtam volna ki róla kérdést? Én ahogy írtam alapvetően egyetértek vele, de nyilván nem kőbe vésett valami, ha nem úgy van, akkor írja meg az is, aki másként látja. Mint ahogy jöttek is válaszok, de pont aki reklamálta hogy ez álkérdésnek álcázott propaganda, attól meg nem.
2022. márc. 17. 12:23
 12/14 anonim ***** válasza:

11, igen. És akitől nem a kérdésre kaptál választ, annak a válasza 0%-ban hasznos, és ignorálandó, nem érdemes vele foglalkozni.

(és aki a kérdésedre ávlaszolt, akármilyen állásponton is van, 100%-ban hasznos választ adott)

Ha elkezdesz reagálni az ofofló válaszokra, akkor csak egy értelmetlen vitába torkollik az egész és a kérdésre már senki nem fog válaszolni:D A troll jóllakik, te meg nem kapsz választ a kérdésedre. Ez nem jó snekinek.

2022. márc. 17. 12:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem azok az árulók, akik otthagyták a Fideszt, hanem azok a hazaárulók, akik még most is a Fideszben vannak.
2022. márc. 17. 13:33
 14/14 anonim ***** válasza:

10.

Teljesen egyetértek veled abban, hogy sehova nem vezet, ha a magyar magyarnak ellensége.

A politikai ellenfél azonban egy technikai kifejezés.

Inkább akkor lennénk előrébb, ha ezeket a kifejezéseket nem démonizálnánk,

meg érzelmi alapon döntenénk fontos társadalmi kérdésekről.

2022. márc. 17. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!