Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van más is, aki kiábrándult a...

Van más is, aki kiábrándult a FIDESZ-ből rajtam kívül? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

Az Én történetem ott kezdődik, hogy a családom már 2010 óta Fidesz szavazó, Én 2018-ban szavazhattam először, ami akkor valami fenomenális érzés volt.

Azóta egyetemre járok, sok barátom lett és a politikai hovatartozásunkból sosem volt probléma bár többek mást követnek. Viszont tavaly édesapám egészsége megromlott és nem jutott időben kórházba a várólista miatt, ezért magánorvost fizettünk... most pedig lefagyasztják az árakat és sok benzinkút a bezárás határán van mert az egy dolog, hogy nem nekünk kell kifizetni a teljes árat de azt mások fizetik meg, a benzinkutak!

Szóval kb egy éve, hogy kezdtünk kiábrándulni a Fideszből, de még sajnos hittünk benne és most utaztunk fel először a Békemenetre a szüleimmel de ami ott fogadott minket, az még a jelenlegi problémákon is túlmutat... komolyan egy nemzeti ünnepen arról volt szó, hogy támadjuk meg a nemzetünk más tagjait akik nem szavaznak a Fideszre?

Az interneten is ezt érzem, hogy nagyon nagy szakadékot csinált a kormányunk és szidják az emberek egymást ha már mást gondol amit szerintem nem szabadna és szomorú látni és nem tudom, hogy mi lesz így a nemzettel amiért kimondtuk a békét :(

Szüleim által most én is nagyon elgondolkodtam, hogy érdemes-e támogatni tovább a Fideszt, mivel nagyon kiábrándultunk. Más is van ezzel így? Nagyon szeretnék segítséget kapni, hogy mit tudunk tenni, hogy ez megoldódjon?

2022. márc. 17. 09:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%
Én is keményvonalas fideszes voltam, de az évek során szépen lassan kiábrándultam.
2022. márc. 17. 11:34
 12/14 anonim ***** válasza:
89%

"az meg hazugság, hogy minden beruházást a Mészáros csoport kapott volna."

Igazad van, Tiborcz is kapott beruházást. :)) El is csaltak több millió forintos Eu-s pénzt, amit vissza kellett fizetni az EU-nak. No, nem Tiborcz fizette, hanem mi, adófizetők. Ritka gusztustalan ügy volt az is.

Én amúgy megértem a Kérdező kiábránulását, és nem kevés volt fideszest ismerek, akik szintén így gondolkodnak. Viccelődnek az ellenzékiek azzal, hogy a fidesz "keresztény, nemzeti, konzervatív", de valójában pont, hogy sok keresztény, nemzeti, konzervatív értékerendet követő szavazó ábrándul ki belőlük.

Simán elveszíthetné ezt a választást a fidesz. Az a baj, hogy az ellenzék annyira gyenge, hogy megint az lesz, mint múltkor: ezt a választást nem a fidesz nyeri meg, hanem a másik oldal veszti el.

2022. márc. 17. 11:42
 13/14 anonim ***** válasza:
#12. A kereszténység árnyékában bűnözni, a legmegbocsáthatalanabb amit emberek elkövetnek.. És lásd, pedofil papok, a templomba járó hívek agymosása, kereszt mögé bújtatott mérhetetlen lopás stb..
2022. márc. 17. 12:06
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

"A Fidesz sem hibátlan, de egyértelműen javult az ország helyzete, és legalább amit mondanak az úgy is van."

Tudsz példát mondani? Pl. mondták, hogy Gyurcsány milyen sok kórházat záratott be, akkor ez úgyis van és ők semmit?

Mert a valóság az ezzel szemben ez:

2002-ről 2010-re 2 hórházzal lett kevesebb, míg 2010-ről 2018-ra 12-vel.

[link]

Minden állításukon végigmenetünk, de a fidesszel pont az a baj, hogy nincs úgy, ahogy mondják.

A "legalább kormányozni tudnak" érv is addig tűnt igaznak, amíg konjunktúra volt. Jött egy covid válság és majdnem rekord halálozást hoztak össze az egész Földön.

2022. márc. 17. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!