Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz miért kéri folyton...

A Fidesz miért kéri folyton számon Márki-Zayn, hogy miket mondott korábban? Miért nem a saját dolgukkal törődnek inkább?

Figyelt kérdés
Nekem úgy tűnik, hogy kötekedők, nem szeretik a Pétert.

2022. márc. 16. 23:16
 1/8 anonim ***** válasza:
98%
Az a vicc, hogy mindkét oldal elsősorban azzal foglalkozik, hogy a másik milyen, mit mondott. Én egyenesen kacagok azon, hogy MINDEN (!) Fidesz-reklámon szerepel Márki-Zay Péter képe. Mintha őt akarnák reklámozni. Nem tudom, ilyen helyzetben mennyire működik az az elv, hogy "mindegy mit, csak beszéljenek róla", de ha tényleg így működik az emberi lélek választásnál is, akkor nagy szívességet tesznek vele az ellenzéknek. :-)))
2022. márc. 16. 23:21
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
2022. márc. 16. 23:23
 3/8 anonim ***** válasza:
24%

A baloldal is folyton azt hozza fel, hogy miket mondott Orbán korábban.

Ilyen a politika, kampány, próbálják előnytelen pozícióba helyezni a másikat.

2022. márc. 16. 23:30
 4/8 anonim ***** válasza:
86%

Sajnos a baloldal sem jobb egy szállal sem.

2018-ban még simán a Fideszre szavaztam. Akkor is tudtam amit most, hogy nincs jó alternatíva, csak most annyi változott, hogy a kisebbik rossz már nem a Fidesz lett.

Sőt, 18-ban az egész família a Fideszre adta a voksát, most az egész az ellenzékre fogja pont emiatt.

De persze csodát nem várunk, csupán több együttműködést az euval, hiszen az uniós támogatások nélkül elveszünk a süllyesztőbe. Illetve legalább 1%-kal hatékonyabb kormányzást. A többi pedig a reménykedésé lesz, hogy felnő egy újabb generáció és végre szavazhatunk majd valami értelmes pártra a jövőben.

2022. márc. 17. 00:25
 5/8 anonim ***** válasza:
59%

#4-es, azt tudod hogy az EU-s pénzek honnan vannak? Mert valamiért divat lett jótékonysági adományként vagy ajándékként tekinteni rá, pedig ez nagy tévedés!

Ezzel ellentétben, sokkal inkább arról van szó, hogy hazánk megengedi a külföldi beruházásokat, és a kitermelt profit egy részét visszacsorgatják támogatások formájában.

Nézd meg hány új gyártóüzem, összeszerelőüzem létesült az utóbbi 12évben, de igazából minden multicég ide tartozik.

Tehát amikor multinál dolgoztok, túlóráztok stb. na az ott megteremtett érték nagy részét az EU zsebre teszi, kisebb részét visszacsorgatja, ez az EU-pénz.

Nyugatnak ez nagy üzlet, mert az olcsó és szorgalmas magyar munkaerő révén kövérre gazdagodnak, a dolgozók éhbéren tartásával.

De mégis az a tévedés él a közhiedelemben amely jótékonyságként állítja be az EU-s pénzeket.

Persze ehhez tájékozódni is kéne!

2022. márc. 17. 01:26
 6/8 anonim ***** válasza:
65%
#5 Tájékozódtam eleget hidd el, ezért megyek el 100%-os magabiztossággal szavazni az Egységben Magyarországért ellenzéki pártra.
2022. márc. 17. 02:58
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

Azt hiszem, a tanu c. film néhány gondolata még ma is aktuális:

"Ezeken lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?!"

2022. márc. 17. 07:56
 8/8 anonim ***** válasza:
29%
Ez a Zorely a legnagyobb kotekedo es fenyeget mindenkit es csak feljelenteni tud !! Mire jo az ilyen ember egy orszagnak ?
2022. márc. 18. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!