Novák Katalin szerint Magyarország sohasem lesz Svájc.
Aki ennyire nem hisz a saját országában, az egyáltalán
méltó a tisztség viselésére?
Szavazz arra a pártra aki azt mondja olyanok leszünk mint Svájc, ez a megoldás.👍
2022. márc. 11. 19:16
Amig a fidesz lesz, addig biztos is, hogy sosem lesz Svájc.
2022. márc. 11. 19:17
Attól függően Magyarország soha sem lesz Svájc.
Még ha a földrajzi elhelyezkedését nézzük, akkor sem.
Az ország környezete miatt(többi ország), tűzhöz váló közelség (Oroszországhoz, nem poltika).
Svájc történelmi semlegessége, ellenben a magyar történelemmel.
Gazdaságot lehet fokozni az ország befektetési biztonságát földrajzi helyzete miatt nem.
2022. márc. 11. 19:18
Most mit vársz ilyen kérdéstől? Ha a baloldal mondta volna ezt, akkor azért menne a cirkusz, ha Gyurcsány, akkor azért. Amúgy, ha logikusan belegondol az ember, akkor valóban nem lesz Svájc, mert már 1989 óta ezt várjuk, álmodozzuk, hogy jobb lesz, egy sajátságos viszonyítási alapot kreálunk az agyunkban (most éppen Svájcot), de nem lesz sosem ezen célok elérve, mert minden ország más, és más.
Völni szavazata? Már mindegy ennek a népnek, belefér. Bezzeg Ausztriában le tudott mondani Sebastian, hisz Ausztria nekünk a mintaállam :).
2022. márc. 11. 19:19
Igazat mondott, jé de fura :D egyrészt Fidesz van, persze hogy nem leszünk Svájc... másrészt a magyar emberek szellemi szintjén kell tartani az országot, és ezt a Fidesz remekül érzi, és űzi - ezért van 45-50% közt. Ausztria sem leszünk.
2022. márc. 11. 19:22
Szerintem, csak egy full elmebeteg hiszi el hogy valaha Svájc lesz Magyarország.
2022. márc. 11. 19:23
7/17 A kérdező kommentje:
Na akkor tisztázzuk, hogy talán én vagyok leginkább tisztában azzal, hogy nem Svájc hanem lassan Szlovákia sem leszünk. A kérdés az, hogy ha valaki nem hisz a saját országában vagyis egyáltalán nem Svájcról van szó, hisz mind tudjuk, hogy egy ilyen ország és nép soha nem érhet fel Svájchoz, hanem arról van szó, hogy ha már valaki köztársasági elnök akar lenni, akkor legalább ne mondana ilyet még ha így is gondolja...
8/17 A kérdező kommentje:
Illetve nem valószínű, hogy a bestédét ő írta, hanem valami fideszes beosztott és a fidesz álláspontját közvetítette.
Szerintem nem árt, ha egy politikus őszintén beszél, és nem kelt hiú ábrándokat.
2022. márc. 11. 19:31
De legalább igazat mondott! Egy lottónyereménynek nagyobb az esélye minthogy egy politikus igazat mondjon. Mindegyik egy patkány, párttól függetlenül.
2022. márc. 11. 19:33
Kapcsolódó kérdések: