Novák Katalin szerint Magyarország sohasem lesz Svájc. Aki ennyire nem hisz a saját országában, az egyáltalán méltó a tisztség viselésére?
12: A tények azok tények, a gazdaság tényleg dübörög. Legalábbis a háború előtt ez volt a helyzet:
Saját magadnak mondasz ellent a hülye "kérdéseddel", - kérdező!
Ha abban hinne a nő, hogy "Svájc leszünk", akkor nem hinne a magyarokban. Köszörűshöz jelentkezzél be minél hamarabb!
Vonaton beszélgettem egy Svájcban élő magyarral! Elmesélte kint lift szerelő lett, majd elkezdte javítani a rossz kártyákat, hamarosan ez lett a beosztása, kiemelt fizetéssel!!! Én sem voltam soha műszerész, és elmondtam neki, hogy én éjszaka szoktam sötétben nézni a rossz TV-ket, ahol ütögetéskor felvillan ott van a hiba!!!! Ő pontosan ezt csinálja!!!!!!
Aztán még kölcsönösen elláttuk egymást jó tanáccsal!!!!
Magyarországon ilyet nem tapasztaltam, talán ennyi a különbség a két ország között? (vagy a két kultúra között?)
Lehetnénk gazdag ország, csak nem kellene úgy tenni mint fent, hogy inkább
BELERÚGNAK EGYMÁSBA!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!