Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érti valaki, hogy mi ez a...

Érti valaki, hogy mi ez a tömbösített tanársztrájk vagy micsoda?

Figyelt kérdés
Hogy akik részt vettek benne, azok ma 100%-osan sztrájkoltak, meg holnap is meg holnapután, aztán a jövő héten három napig majd egész nap fognak tanítani, és akkor így meglesz az átlagosan 50%-os minimális szolgáltatás? Ezt hogy? A diákoknak délután is lesz tanításuk, mondjuk 5-ig vagy 6-ig? Vagy mi?

2022. márc. 16. 20:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"#9 ... de abban igazad van, hogy nem napi 4 hanem 3 tanóra van előírva a törvényben"

Semmi másról nem írtam a #9-ben, úgyhogy nem értem, hogy jött ide mindaz, amit ez előtt írtál, mindenesetre petroczigabort csókoltatom. (Az meg ki?)

2022. márc. 17. 19:46
 12/13 anonim ***** válasza:
52%
#11 Mondjuk ha nem olvasod el azt ami le van írva neked válaszban, akkor nem értem minek írtad ki a kérdést?
2022. márc. 18. 00:49
 13/13 A kérdező kommentje:
Honnan veszed, hogy nem olvastam el? Elolvastam.
2022. márc. 18. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!