Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire igazak ezek az...

Mennyire igazak ezek az Elk*rtuk című filmből?

Figyelt kérdés

Én még iskolás voltam akkor, és nem tudom, pontosan mik történtek.

Igaz az, hogy ártatlanul bebörtönöztek embereket, és benn tarthatták őket addig, ameddig a baloldali politikusoknak ez érdeke volt?

Igaz az, hogy a baloldali politikusok adtak utasítást, hogy az október 23-i Fidesz-nagygyűlés idején lévő tüntetésekbe beavatkozva, ha a tüntetők összekeverednek a Fidesz-gyűlésen résztvevőkkel, akkor az "járulékos veszteség", ahogy a filmben Dobrev Klára mondja?

Igaz az, hogy sötét diktatúrákat idéző módon mentek akkor az események?

2022. márc. 16. 12:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Fikciós film és nem dokumentumfilm. Ennyit a valóságról. Inkább keress vissza hiteles híreket, hogy mi volt akkor. Állandóan közvetítette a tv az éjjeli összecsapásokat, égő autókat, felszedett macskaköveket dobálókat és kirakatokat beverőket.
2022. márc. 16. 13:07
 12/14 anonim ***** válasza:
46%
Ez teljesen így igaz....
2022. márc. 16. 13:34
 13/14 anonim ***** válasza:
44%
Kb. annyira igazak, mint bármi más a fidesz részéről, ergo ~0 !
2022. márc. 16. 14:05
 14/14 Odüsszeusz92 ***** válasza:
Bebörtönöztek ártatlanul embereket, ez teljesen igaz. Az nem derült ki, hogy milyen utasítást adtak, de hogy engedték a gumilövedékes tömegoszlatást a Fidesz nagygyűlés felé az biztos.
szept. 29. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!