Ellenzéki oldalon nem ciki, hogy tegnap a beharangozott nagy politikai eseményen kb 4-5 ezren voltak ???
Figyelt kérdés
2022. márc. 16. 10:28
21/27 anonim válasza:
Lassan ott tartunk, hogy a békemeneten ievesebben voltak :D
22/27 anonim válasza:
18, a 12-es kommentben a BME előtti tömegről beszéltem. A BME kerítésétől a kerékpársáv korlátjáig több, mint 35m van.
23/27 anonim válasza:
"Ami 500 méter a színpadtól és 25 méter széles. Ez 20 ezer négyzetméter"
Itt van a kutya elásva:D
500*25 az csak 12500, de nem baj, nekem így is jó:D
24/27 anonim válasza:
Amúgy tetszett az origon is a kép. [link]
Azért vicces hogy beraknak egy képet arról, ahogy még gyűlnek az emberek...
Nem is értem hogy miért nem egy ksőbbi képet raknak be? Ezzel szándékosan félrevezetik az olvasókat. (oké erre én is tudom a választ) Fél órával később már 3-4x ennyien voltak.
25/27 anonim válasza:
23. valóban rossz számot írtam, mert még mást számoltam előtte (margit híd volt) De ez alapján azért egy 30-40 ezren voltak.
Szerintem a szervezők se számítottak ennyire. Hacsak abból indulok ki, hogy meddig voltak kirakva a kivetítők...
26/27 anonim válasza:
Amúgy itt egy jó oldal ahol lehet számolni hogy mekkora egy tömeg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!