Nem ciki most Magyarországnak, hogy Orbánt éveken keresztül hülyére vette Putyin? Ekkora csacsi hogy lehet valaki, hogy elhitte, hogy Putyin a kereszténység és béke keleti védelmezője Brüsszellel szemben?
8-as te tényleg akkora érdekember vagy? Hogy megtámadnák hazánkat az orosz erők és akkor is csak azt néznéd hogy ez jó mert legalább olcsó a gáz???
Egyébként a stat hivatal kiadott adatai alapján piaci alapú a gáz ára, tehát írd le mennyi a környező országokban és mennyi itthon de ne a rezsi hazugság árát írd le hanem amennyiért vesszük.
8-as, az ilyen okosok, mint Te dőlnek be a rezsicsökkentésnek, amit a gazda épp lebegtetett miközben háború van. Ami egyébként annyit tesz, hogy az ÁLLAM átvállal bizonyos %-ot a te rezsi számládiból. Nem ismerős ? Benzin árstop ? Jaaaaa deeee, hogyan nyúljunk bele mesterségesen a piacgazdaságba, a kérdés, hogy ezt majd megint ki fizeti ki ? Te meg én az adónkból ? Vagy ki fizeti ki a januári pénz osztogatást, ami az inflációt még jobban gerjesztette és 1000 milliárd forintba került ? Közben meg 12 év alatt a forint romlott a legjobban a régióban ? Ja, hogy nem tudunk árnyaltan gondolkodni ? Értem én.
Visszatérve az Orbán-Putyin vonalra, geopolitikailag mi középen vagyunk, viszont mindig is a kelet fele húztunk jobban, kínaiak, oroszok. Valamiért a nyugatot próbálják beállítani gonosznak, hogy migránsokat akarnak meg lmbtq-s dolgokat, csak h a pénz épp Brüsszelből jön, ami nélkül mi sehol nem lennénk. Az, hogy kik Orbán haverjai, Trump-Putyin-Erdogan-Salvini, az teljesen leírja magát az embert, egy elvetemült kényszermozgásos megalomán törpe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!