Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP már a súgógéppel is...

MZP már a súgógéppel is bakizik? Nem ciki már?

Figyelt kérdés
A súgógép sem tudta kordában tartani az összevissza beszélő Márki-Zay Pétert, jöttek a vágók kárt menteni, ezért csúszott a szerdai baloldali programbemutató, Márki-Zay Péter súgógépes beszédét is vágni kellett [link]

2022. márc. 10. 08:54
A kérdező szavazást indított:
Ez nagyon gáz már
ő ilyen. Így kell elfogadni
még talán
21 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
77%
Megkérdezi, hogy nem ciki-e és belinkel egy origót. Mit érez az ilyen?
2022. márc. 10. 09:00
 2/21 Sulek Péter ***** válasza:
29%
Én örültem az előválasztási sikereinek,de mára már nagyot csalódtam benne :(
2022. márc. 10. 09:00
 3/21 anonim ***** válasza:
45%

Sokkal inkáb ez a gáz! mocskos fidesz.

[link]

2022. márc. 10. 09:02
 4/21 anonim ***** válasza:
38%
Márki már teljesen vállalhatatlan!!
2022. márc. 10. 09:03
 5/21 anonim ***** válasza:
81%

Orbán viszont egy hibátlan szent ember, soha nem lop, és nem segít maffiát...

Ja csak egy kormánymaffia vezére.

2022. márc. 10. 09:04
 6/21 anonim ***** válasza:
80%
Egyre másra buknak le a fideszes pedofilok homoszexuálisok a hedonista képviselőik akik állami pénzen kurváznak, akik lopják számolatlanúl az adófizetők pénzét, tiszta szégyen ez a fideszes banda.
2022. márc. 10. 09:05
 7/21 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem az a ciki, hogy vannak ilyen irányítható és megvezethető emberek, mint a kérdező. Minket csak sajnál a Fidesz, de rajtatok viszont röhög, hogy hogy tudtok ennyi baromságnak bedőlni.
2022. márc. 10. 09:05
 8/21 anonim ***** válasza:
81%
Origóóóóóó. :D
2022. márc. 10. 09:16
 9/21 anonim ***** válasza:
83%

Te amúgy nem unod még ezeket a kérdéseket? Három opciót tudok elképzelni. Egyik, hogy fizetnek neked, másik, hogy nagy érdeked van a Fidesz mellett, harmadik pedig, hogy rendkívül ostoba vagy.

Lehet utálni MZP-t, de mindennek van határa. Az Origo és hasonló szenylapokról pedig ne is beszéljünk, mikor sorra bukják a pereket.

Elmondanám Orbán nem egyszer bakizott olvasott szövegről, ember ő is, megesik. Perpillanat most ő csinált *** a szájából. Egyszer ezt, máskor azt mondja, már az sem tudja mi lenne a jó. MZP legalább őszinte, kiáll a véleménye mellett és amellett, amit mondott, valamint beismeri, ha hibázott. Utóbbi viszonylag ritka, alapjáratok egyiket sem kéne magyaráznia, csak kivágják mondandóját kontextusból és álhíreket készítenek belőlük. Helyette vezéred mit csinál? Mindig mást hibáztatnak. Soros, Brüsszel, Gyurcsány. Már a gyenge forintért is a baloldal letehet, akik nem kormányoznak 12 éve... igen. Úgy érzed megsértett MZP valamivel, vagy mégis mi ez a rendkívülien nagy gyűlölet benned?

Amúgy is milyen szép közjószág vagy. Gyerekként mindenképp az voltál, nem én mondtam, hanem Orbán: https://www.youtube.com/watch?v=7jbqMW2krO0

Szeretett Origónak is lassan ki kéne tennie LÁTHATÓ helyekre ezeket:

[link]

2022. márc. 10. 09:17
 10/21 anonim ***** válasza:
68%

Nézzük:

"MINDEN VALÓSZÍNŰSÉG SZERINT AZÉRT KÉSETT MÁRKI-ZAY PÉTER PROGRAMBEMUTATÓJA..."

Ja, hogy már csak találgatásokra futja a nyaloncmédiának. Ez aztán az értelmiségi "jobboldali" újságírás...

2022. márc. 10. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!