Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP tegnap végleg megbukott?

MZP tegnap végleg megbukott?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom hova tenni, hogy max. 3000 ember volt kíváncsi rá, meg azt, hogy elmaradt a vonulása érdeklődés hiányában.

És mindezt 3 héttel a választás előtt.

Szerintem ezzel végleg feltette a pontot az i-re.

2022. márc. 16. 07:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
54%
Igen, a tegnapi nap mutatta, hogyan áll. És ahogy elszólta magát a hatalom szeretetéről, az is erős volt.
2022. márc. 16. 07:45
 2/17 A kérdező kommentje:

Nyilván nem számított arra senki, hogy többen lesznek, mint a békemeneten.

De, ennyien? Tényleg ennyire senkit nem izgat már az ellenzèk?

Mert, az összellenzék képviseltette magát, nem is egyszemélyben MZP.

2022. márc. 16. 07:48
 3/17 anonim ***** válasza:
38%
Tevedesben vagy nem 3000en voltak. 2 perc alatt tudsz kepet keresni errol a guglin, de hat egy fideszes analfabetatol mire szamitsunk.
2022. márc. 16. 07:50
 4/17 anonim ***** válasza:
32%
Semmit nem jelent! Velem együtt sokan nem mentek el a gyűlésre, nem ez számít! 3.án kell megmutatni, mennyien vagyunk!
2022. márc. 16. 07:53
 5/17 anonim ***** válasza:
22%
Nem.
2022. márc. 16. 07:56
 6/17 anonim ***** válasza:
23%
Orbánnál senki nem szereti jobban a hatalmat.
2022. márc. 16. 07:58
 7/17 anonim ***** válasza:
45%

1. Most majd megmutatjuk nektek, mocskos fideszeseknek, hogy mennyien vagyunk! Kinyírunk titeket!

2. Hatalmas embertömeg gyűlt össze, csak a fideszmédia tagadja.

3. Csak azért voltunk kevesen, mert az értelmiség a családjával tölti az időt, a fidesz meg krumpliért buszoztat ukránokat.

4. Nem az számít, mennyien voltunk. A választáson akkor is elsöprünk titeket.

5. Csalááás!

2022. márc. 16. 08:06
 8/17 anonim ***** válasza:
47%
Hát, nem tudom, de az biztos, hogy nem 3 ezren voltak, hanem nagyságrendekkel többen.
2022. márc. 16. 08:09
 9/17 anonim ***** válasza:
44%

Most nem azért, de miért olyan rohadt fontos, hogy egy rendezvényen hányan vesznek részt?

Mondjuk engem undor fog el, amikor egyesek „birkameneteznek”, de sajnos van abban realitás, hogy sokan a fideszpropaganda és az ingyen utazás miatt vállalták el a dolgot.

Most gondoljunk bele; sok vidéki kisnyugdíjas csak álmodik arról, hogy eljut helyekre, merthogy pénze nincs rá (de persze közben elhiszi, hogy az ország mifasza), és kapva kap a lehetőségen, hogy akkor ő is világot lát, főként Budapestet, ami azért mégiscsak a főváros.

Ugyanez az (össz)ellenzéki gyűlésen úgy néz ki, hogy csak azok mennek ki, akik tényleg elhivatott ellenzékiek és/vagy unalmukban nincs jobb programjuk. Én is Márki-Zayra fogok szavazni, de nem különösebben érdekelnek az ilyen rendezvények (és igazság szerint értelmüket sem nagyon látom, de ez legyen az én gondom), a lényeget meg úgyis le fogja adni a TV.

2022. márc. 16. 08:21
 10/17 anonim ***** válasza:

Nyilván sem az egyiken, sem a másikon nem volt jelen az összes szimpatizáns. A jelenlevők nem jelentik az összes szavazót, egyik esetben sem, így nem ebből kell következtetéseket levonni.

Valljuk be, az ellenzéki jelenlét elég szánalmas volt a FIDESZ tömeg mellett, ha tárgyilagosak akarunk lenni.

De ennek is lehet pozitív hozadéka ellenzéki oldalon, mert ezt látva lehet, hogy az is összekapja magát, aki nem akart elmenni szavazni.

2022. márc. 16. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!