Most akkor hol voltak többen? Békemenet vagy ellenzéki felvonulás? Számok vannak?
Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 19:33
1/9 anonim válasza:
Kit erdekel? Bohockodas mind a ketto.. nemzeti unneo van, am sem kene egyik oldalnak sem politizalnia hanem valoban megemlekezni kene akkor mar..
2/9 anonim válasza:
Békemenet: 1,5 millió
Ellenzéki felvonulás: 1-2 ezer
Nem ciki ez, ellenzékiek?😅
4/9 anonim válasza:
A képek alapján az ellenzéki rendezvényen 1, max. 2 ezer ember volt.
A Békemeneten csak a Margit-hídon 10.000 ember volt. (Saját becslés és előbbinél felfelé, utóbbinál lefelé becsültem.)
Már csak az a kérdés, hogy hány nagyságrenddel volt több ember a Békemeneten.
5/9 anonim válasza:
2-es mi olyanok vagyunk mint a patkányok. Most meghúzzuk magunkat, de majd választáskor lesz özönlés ;)))
6/9 anonim válasza:
19:37: sőt, tizenötmillió! Ne szerénykedj, elvtárs!
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
7
A békemeneten azért jóval többen voltak ennél.
9/9 anonim válasza:
8-as
7-es vagyok, én csak képeket láttam, de azok alapján egyértelmű, hogy többen voltak a Békemeneten. (Nem is értem, hogyan lehetnek annyira elvakultak emberek, akik szerint az ellenzék gyűlésén voltak többen. Össze sem lehet hasonlítani a budai rakpart egy kis részét a Kossuth térrel...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!