Mesterházy parlamenti felszólalásai morálisan megokolhatóak? Erkölcsi vértezettsége elég-e ahhoz, hogy bárkit lehazugozzon?
A Fidesz részéről senki nem beszélt már "azonnali radikális adócsökkentésről" választások előtt. Volt idő, amikor még meg lehetett volna tenni, amikor még nem állt csőd szélén az ország.
3 éves adócsökkentési programról beszéltek.
Ne beszéljünk már sületlenségeket. A kampányban tett ígéretek nem egyenlőek a hazugságokkal, ha valaki ellenzékben van és nem kerül kormányra honnan a farokból tudható, hogy mit tartott volna be kormányon? Na ugye?
Gyurcsányék nem ellenzékből kerültek kormányra 2006-ban, hanem végig kormányon voltak, ők nem más szarát örökölték, hanem a magukét, tehát tisztában voltak a helyzettel mégis hazudtak a valóságról, adatokat tartottak vissza, hamisítottak.
És nem az volt a baj, hogy nem tartották be amit ígértek, hanem annak ellenkezőjét hajtották végre.
értem.
tehát aki kormányon volt, annak be kell tartania az igéreteit, aki viszont ellenzékből került hatalomra, az igérhet bármit...
így mondjuk könnyű együtt élni a fidesszel...
csak azt nem értem, hogy akkor tulajdonképpen mi alapján választottál? szebben mosolyogtak?
mesterházyt csak azé szidjátok me mszps? ö nem kormányzott, gyurcsányt megértem.. de mesterházy annyira (még?) nem bünös..
hát de nem kell ehhez politikus h lássuk h hazugok.. hazudik minden politikus.. csak van ameik még ezt a másik szemére is hányja.. (anno fidesz hánytorgatta, most mszp fogja)
és hát gyurcsány legalább beismerte h hazudott.. (az meg h lebukott.. szted egy zárt mszp gyülésről hogy szivároghat ki egy hangfelvétel? )
meg legalább nem viselkedett királyként...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!