Hányan voltak a Fidesz, és az Ellenzéki Összefogás gyűlésén?
MZP: "Közvélemény kutatást még soha nem nyertem meg... Ezzel szemben szemben soha nem veszítettem el választást"
Fidesz: 60-70 ezer
Ellenzék: 100-120 ezer
#11 "MZP: "Közvélemény kutatást még soha nem nyertem meg... Ezzel szemben szemben soha nem veszítettem el választást""
Aha.
Csak "apróság" amit mellé kellene tenni, hogy MZP eddig csak 2 önkormányzati választáson indult és egy ellenzéki előválasztáson. Amit első körben nem csak nem nyert meg, de harmadik lett csak, fele annyi szavazattal, mint Dobrev. Csakis azért nyerte meg végül, mert kizárólag közte és Dobrev között lehetett választani és Dobrevet csak kevéssel többen támogatták, mint az első fordulóban.
Emellé nem árt odatenni, hogy Orbán 30 éve indul a választásokon, nem önkormányzati, hanem parlamenti választáson és ebből csak 2 alkalommal vesztett. Annyiszor amennyi valós választáson MZP összesen elindult.
#14 Pont emiatt teszik.
Tudják mi lesz az eredmény és nekik már csak ez maradt, az önbecsapás, amíg nem muszáj szembesülniük ismét az eredménnyel.
#1-es hozzászóló vagyok.
Elnézést kérek mindenkitől, bedőltem a kormány média fényképeinek és az alapján ítéltem.
A valós számok:
Fidesz békemenet: 212 ezer
Ellenzéki békemenet: 375 ezer
#17 Nem kellene olyan sokat inni!
Jó lesz az az ellenzéki "tömeg" pár ezernek is maximum.
Amúgy nem volt "ellenzéki békemenet", annyira kevesen mentek el a Március 15. térre, hogy nem volt értelme vonulgatniuk, szépen elsomfordált az a pár száz ember külön-külön a rakpartra az egyetem elé.
#19 Ja igazad van, bocs
De a Fideszéről is lemaradt akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!