Hányan voltak a Fidesz, és az Ellenzéki Összefogás gyűlésén?
Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 17:16
1/28 anonim válasza:
Fideszén 50-60 ezer
Ellenzéki 1-2 ezer
2/28 anonim válasza:
itt aztán nagyon pontos válaszokat fogsz kapni...
3/28 anonim válasza:
1/1 a fideszén 5-6 ezer ember volt bemondták a "köz" tévében
4/28 anonim válasza:
5/28 anonim válasza:
Fidesz 100-150 ezer, Ellenzék 5 ezer...🤔
6/28 anonim válasza:
Speciel 5-600ezerről volt szó, de ne bánkódj, a szelektív hallás is hallás, csak kellemetlenségekkel jár.:D
8/28 anonim válasza:
...de ez még jobb... :)
9/28 anonim válasza:
Aki szerint ez reprezentatív minta a választásokra nézve az nagyon el van tájolódva.
Én is ellenzéki vagyok és online megnéztem a rendezvényt, de semmi kedvem nem volt ott lenni. Ettől függetlenül tudom, hogy rájuk fogok szavazni.
A fideszesek buszjáratokat indítottak vidékre ahonnan ingyen buszoztatták fel a résztvevőket, sok kis aprófalukból szedegették össze a Fideszes nyugdíjasokat akik örültek, hogy kimozdulhattak kicsit otthonról.
Egyébként pont Budapest az a körzet amit a baloldal simán nyerni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!