Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Itt a háború és Orbán egy...

Itt a háború és Orbán egy rossz szót nem szól Putyin és az oroszok ellen? De bezzeg a nyugat megint kapott. Nem kellett volna legalább egy szóban elítélni Oroszországot?

Figyelt kérdés

Milyen elnök az ilyen? Egy normális elnök azt mondaná hogy kiallunk a megtámadott országeért és elitéljük az agresszort.

Ki sem meri mondani???

1848, 1956 után az oroszokrol nem beszél? Megint a nyugat ag ellenség?

2022. márc. 15. 16:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%

9

Neked elvekről beszélni olyan, mintha egy csigának magyaráznám, mi a gerinc. Nektek egyik sincs.

2022. márc. 15. 16:59
 12/13 anonim ***** válasza:
27%

Soha nem változtak az elveid? Ha nem változtak, akkor azt jelenti, hogy fanatikus vagy.

Nem veszem magamra az ilyen jellegű sértéseket, mert szerencsére nekem jó életem van. De amikor valaki ilyen kijelentést tesz, az már csak annyit jelent, hogy elfogytak az érvei. Nyugodtan ringasd magad abba a tudatba, hogy minden kormánypárti náci/putyinpárti/tuskó falusi/gerinctelen/stb és te mindent jobban tudsz mindenkinél. Hőzöngj ezen nyugodtan. Nekem nem lesz ettől se rosszabb se jobb.

2022. márc. 15. 17:22
 13/13 anonim ***** válasza:
37%
Nem tudom hogy vagytok vele, de amúgy politikai szempontból Ukrajna a hibás a háború kirobbanásában nagyrészt, én pedig nem szeretnék háborúba menni és ha úgy nézne ki a helyzet hogy ide is átterjed gyanús hogy elsőként hagynám el ezt a tetű g3ci országot :) Tehát szerintem jobban is teszi hogy nem itélkezik és ki szeretne maradni.
2022. márc. 17. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!