Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért volna ez mindegy?

Miért volna ez mindegy?

Figyelt kérdés
A Zágrábban lezuhant drónról még nem hozták nyilvánosságra az indítás helyszínét, pedig biztos tudják, és már aznap tudták. Beszélgettem erről az egyik szintén ellenzéki ismerősömmel (én is ellenzéki vagyok, de nem fanatikus, nem elfogult) és ő azt mondta, mindegy hogy ki lőtte ki, Putyin egy agresszor. Én azt kérdeztem, mi van ha kiderül, hogy az ukránok provokálták a Natot ezzel a drónnal? Erre ugyanazt a választ kaptam: az mindegy, nem számít, Putyin egy agresszor. Ellenzéki vagyok én is, de nekem pl nagyon nem mindegy hogy ki is lőtte ki a drónt, és honnan, mert ez már más megvilágítást adna a helyzetnek. Az más kérdés, hogy úgy gondolom, ha az ukránok lőtték azt a drónt, akkor azt nyilván sosem fogja nekünk megmondani senki sem, mert akkor az Eu is rájönne, hogy hopp be lettek palizva. Miért mindegy az, hogy ki és honnan indította útnak a Zágrábban lezuhant drónt?
2022. márc. 15. 15:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

"Miért mindegy az, hogy ki és honnan indította útnak a Zágrábban lezuhant drónt?"

Mert semmin sem változtat.

2022. márc. 15. 15:39
 2/11 A kérdező kommentje:
Min nem változtat? Az mindegy hogy az ukránok provokálják a Natot, hogy a Nato hadba lepjen? Neked ez mindegy?
2022. márc. 15. 15:41
 3/11 anonim ***** válasza:
62%

Milyen ukránok? Eleve gondolkozz egy kicsit, hány ember kell egy drón reptetéséhez!

Azt se tudod hogy ukrán volt-e vagy orosz, azt se tudod hogy egyetlen emberem kívül köze volt-e hozzá az égvilágon akárkinek, de máris gyártod az ostoba elméleteket és vádaskodsz... ez minden, amihez vezetett a drón, lényegében. Minden más szempontból semmi jelentősége nincs.

2022. márc. 15. 15:51
 4/11 A kérdező kommentje:
Olvass utána de mindjárt segítek!
2022. márc. 15. 15:52
 5/11 A kérdező kommentje:
2022. márc. 15. 15:53
 6/11 A kérdező kommentje:
2022. márc. 15. 15:54
 7/11 A kérdező kommentje:
Drága okoska hármas! Most magyarázkodj! Ott vannak a linkek.
2022. márc. 15. 15:55
 8/11 anonim ***** válasza:
62%

Még a saját linked is ezt írja

"pontos küldetése és kilövési körülményei a nyilvánosság előtt mindeddig ismeretlenek."

Szóval ajánlom figyelmedbe újra a 3-as kommentet!

2022. márc. 15. 15:57
 9/11 A kérdező kommentje:
8-as és te el is hiszed hogy a 21. században nem tudták már aznap az indítási helyszínt? Ezt kell mondaniuk de ha elhiszed hogy nem tudták, és ezt x napig vizsgálni kell, akkor erre már jobb ha semmit sem mondok.
2022. márc. 15. 15:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Miért ne hinném? Az élet nem egy hollywoodi film, ahol valaki előre megírja a sztorit hogy minden információ a kellő időben mindenféle csodálatos véletlen összejátszása során pont kiderüljön.

De azért az is elég beszédes, hogy a saját linkjeidet próbálod semmibe venni, miután csak a linkelést követően esett le hogy még azok se neked adnak igazat :D

Nőj fel!

2022. márc. 15. 16:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!