Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért volna ez mindegy?

Miért volna ez mindegy?

Figyelt kérdés
A Zágrábban lezuhant drónról még nem hozták nyilvánosságra az indítás helyszínét, pedig biztos tudják, és már aznap tudták. Beszélgettem erről az egyik szintén ellenzéki ismerősömmel (én is ellenzéki vagyok, de nem fanatikus, nem elfogult) és ő azt mondta, mindegy hogy ki lőtte ki, Putyin egy agresszor. Én azt kérdeztem, mi van ha kiderül, hogy az ukránok provokálták a Natot ezzel a drónnal? Erre ugyanazt a választ kaptam: az mindegy, nem számít, Putyin egy agresszor. Ellenzéki vagyok én is, de nekem pl nagyon nem mindegy hogy ki is lőtte ki a drónt, és honnan, mert ez már más megvilágítást adna a helyzetnek. Az más kérdés, hogy úgy gondolom, ha az ukránok lőtték azt a drónt, akkor azt nyilván sosem fogja nekünk megmondani senki sem, mert akkor az Eu is rájönne, hogy hopp be lettek palizva. Miért mindegy az, hogy ki és honnan indította útnak a Zágrábban lezuhant drónt?
2022. márc. 15. 15:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom azt is elhiszed, hogy a magyar légvedelem 40 percen át észre sem vette. Több kérdésem hozzád nincs.
2022. márc. 15. 16:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!