Miért kell azzal menőzni, hogy tízezer külföldi diák van?
Debrecen város fideszes😡 polgármestere a Debreceni városi tévé híradójában büszkén mondta, hogy a 2021/2022 tanévben immár tízezer külföldi diák tanul városunkban, a világ több részéről jöttek.
Miért kell ezt ilyen büszkén mondani? Tudjuk. Ráadásul jó ez?
Pesten meg szegeden van még hasonló helyzet.
Majd, ha az egyetem mögötti bokros területen beléddöfik a bicskát, te sem így fogsz vélekedni és a rendőrség azt sem fogja megtudni ki volt.
A barátnőm a villamosmegállóban fogdosni akarták, azóta nem jár egyedűl a barátnőm az egyetem környékén.
Akkor mostmár levághatjátok, hogy miért nem olyan jó ez.
De ugyanez van a haveroméknák Szegeden is.
6
Nekem meg egy öreg hülye lóbálta a farkát a férfi mosdóban, de attól még bejárok suliba.
Igen, akik idejönnek külföldiek azok rendszerint azért választják a magyar egyetemeket, mert a nívósabb nemzetközi vagy otthoni egyetemekre nem nyertek felvételt vagy kiestek, így számukra maradtak a legfeljebb középszerű magyar egyetemek. Ebben pedig nincs semmilyen dicsőség.
De nekem is ismerős, aki itthon is tanult és külföldön is, azt mondta, hogy a nyugati egyetemek sokkal jobbak. Nem véletlenül tolonganak oda. Pl. Oxfordhoz képest egy BME vagy egy SZTE ilyen nímand mucsaröcsögi egyetem.
9
Ez baromság. Nem azért nem mennek oda. Hanem azért mert drága a nyugati, és az eü képzéseik erősen közepesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!