Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A legalább háromszor drágább...

A legalább háromszor drágább élet vagy "ukrán barátaink" elárulása a jobb választás?

Figyelt kérdés

Az orosz ellenes szankciók hatására a forint hivatalos inflációja jelenleg 10+% felett várható. Az élelmiszerek és üzemanyag árak hatósági árral vannak a választásokig hogy ne érezzék az emberek, de előrejelzések szerint a megélhetési költségek többszörösek lesznek, a demokrácia melletti kiállás ára mondják nyugaton.

2027-re minden tagállamnak meg kell oldani orosz gáz nélkül is.

Mi a jobb nekünk magyaroknak Ukrajna védelme az oroszok szankciózása által vagy a további üzlet oroszokkal?

2022. márc. 14. 09:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
16%

Én már tettem fel olyan kérdést, hogy mi a lófszér olyan fontos nekünk a csődtömeg Ukrajna, hogy tönkretesszük miatta az életünket?

Vagy nem is nekünk olyan fontos?

Ha a bohóc Zelenszkij háborúba sodorta az országot akkor egyék meg amit főztek! De ne velünk etessék...

2022. márc. 14. 10:30
 12/17 A kérdező kommentje:

Szijjártó nyilatkozott úgy hogy barátaink.

Meg támogatjuk felvételüket az EUba

2022. márc. 14. 10:41
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
#11 Khmmm.. Khmmm... [link]
2022. márc. 14. 10:47
 14/17 anonim ***** válasza:
82%

"Amikor elvitték a kommunistákat, nem szóltam, mert nem voltam kommunista. Amikor elvitték a szakszervezetiseket, nem szóltam, mert nem voltam tagja a szakszervezetnek. Amikor elvitték a zsidókat, nem szóltam, mert nem voltam zsidó. Amikor elvitték a katolikusokat nem szóltam, mert protestáns vagyok. Aztán eljöttek értem, de már nem maradt senki, aki szólhatott volna."

Hát ezért nem szabad egy hazudós orosz diktátornak hagyni, hogy azt tegyen egy független állammal amire éppen kedve szottyan.

2022. márc. 14. 10:59
 15/17 Senior Séf ***** válasza:
64%

"Az orosz ellenes szankciók hatására a forint hivatalos inflációja jelenleg 10+% felett várható."

Igazán? Nem Orbán lehetetlen politikája okozta az őrült magas inflációt?

2022. márc. 16. 12:11
 16/17 anonim ***** válasza:
64%

De igen. De a kérdezőt ne zavard össze azzal, hogy így visszakérdezel.

2022. márc. 16. 14:02
 17/17 A kérdező kommentje:

Amerikától kellett volna venni 8x áron a gázt?

a szabadság ára. ITs meg politikus megtudja fizetni Magyarország 90% meg igya a szója turmixot, de lbtmqx+ szabadság, meg fekete élet a fehér helyett. Éljen

2022. márc. 16. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!