Az LMBTQ mit fog mondani, ha április 3-án háromszorosan is kiderül, hogy a társadalom ellenzi őket?
1. A Fidesz nyer
2. A népszavazás átmegy
3. A Mi hazánk bejut a parlamentbe
Az LMBTQ-t mindneki ellenzi.
Kivéve aki a tagja.
Nagyon nagyon remélem, hogy a népszavazáson is sokan ellene lesznek!!
Nekem nem volt bajom velük eddig, leszartam.
De miután az LMBTQ kinyilvánította, hogy csak az LMBTQ ukrán menekülteknek segítenek, már én is elküldöm őket a picsába.
A gyengébbek kedvéért, ez nem azt jelenti, hogy automatikusan fideszes lettem és a népszavazáson be fogom húzni az agyhalott kérdéseikre az igent.
Sajnálom, hogy az LMBTQ egy lejárató kampány áldozatává vált :( Magyarországnak nincs jövője, ha ilyen emberek lakják. Vagy én nem vagyok "jó magyar" ha nem tudok gyűlölködni.
Ettől függetlenül, hogy válaszoljak is, szerintem a lehető legbölcsebb ilyenkor a csend. Ha nem szól semmit az LMBTQ. A csend tud ilyenkor mondani a legtöbbet. Amit a kormány, vagy a fidesz csinál, magáért beszél. Mindenki a maga szavaiért, tetteiért felel. Mit csinált egyik, mit csinált másik, ezt mindenki el tudja dönteni ha megnézi.
"De miután az LMBTQ kinyilvánította, hogy csak az LMBTQ ukrán menekülteknek segítenek, már én is elküldöm őket a picsába."
Mi az, hogy az "LMBTQ kinyilvánította"? Pontosan ki volt és mit mondott?
Ha egy magyar kinyilvánítja, hogy ő csak a magyar menekülteknek segít, akkor elküldöd az ÖSSZES magyart a picsába?
Nem hiszem el, hogy elfogadják sokan ezt...
Noljenek fel így a gyerekek..
Milyen világ ez..
5: köszönöm, hogy adtál forrást, itt azért az az általános, hogy az emberek mondanak valamit és amikor valaki rákérdez, hogy ezt honnan veszi, akkor arra nincs válasz.
Beleolvastam a posztba és ahhoz hasonlít, amikor a kutyatartók egyik szövetsége (aki nem képviseli az összes kutyatartót) ír egy posztot, hogy ha a kutyáddal együtt menekültél el, akkor milyen segítséget tudnak ők adni. Egyáltalán nem találtam semmi kirekesztőt benne vagy olyat, hogy kinyilvánítanák, hogy aki nem "b*zi", azt lesza*rják.
Van lelkes LMBTQ-aktivita ismerősöm, aki gyűjt adományokat - minden menekültnek.
Te jóságos ég mikor fogja megérteni végre a szűk látókörű, begyepesedett magyar társadalom, hogy az LMBTQ nem valami félelmetes háttérben szerveződő gittegylet, hanem egyszerűen csak a társadalom leszbikus, meleg, biszexualis, transznemű és queer tagjai. Az emberek, akik mellett szinte minden nap elsétálsz anélkül, hogy fogalmad volna az illető szexuális beállítottságáról.
100% biztos vagyok benne, hogy az ilyen utalkozó, gyűlölködő álkeresztény magyaroknak van a közelebbi családi vagy baráti körében egy nem (teljesen) hetero ember és nem is tudnak róla.
Fogalmatok sincs, hogy milyenek vagyunk!! Nem akarunk itt hatalomra törni, vagy óvodákba járni és hirdetni, hogy milyen rohadt jó melegnek, vagy transzneműnek lenni, mert amúgy baromi nehéz főleg egy ilyen kirekesztő társadalomban. Egyedül csak azt szeretnénk, hogy emberségesen, egyenlően bánjatok velünk, mint a társadalom többi tagjával. Nem jobban, nem rosszabbul, EGYENLŐEN! De hiába, mert a köztévé, és a jobboldali média úgy állít be minket, mint valami elfajzott szörnyetegeket, és a csőlátású emberek ezt el is hiszik. Pedig pont ugyanolyan emberek vagyunk, mint a heterok és a ciszneműek. Ugyanúgy nevelkedünk iskolába járunk majd egyetemre, vagy szakmát tanulunk, aztán dolgozunk, majd nyugdíjba megyünk. Semmi különbség nincs! Egyedül annyi, hogy nem (csak) a saját nemünkhöz vonzódunk, vagy nem a biológiai nemünkkel azonosulunk.
Persze vannak szélsőséges kivételek, akik túllőnek a lécen, de ez egyáltalán nem jellemző nagyobb mértékben, mint bármilyen más közösségben. Ellenben csupán az ilyen példákat emeli ki a jobboldali propaganda... Nem pedig a teljesen hétköznapiakat, vagy éppen a Szájer féléket... (:
Szóval akiben van egy apró emberség is, az szavazzon érvénytelenül április 3-án a népszavazáson!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!