A kérdező szavazást indított:
Gyurcsány-rendszer
Orbán-rendszer
58 szavazat
1/13 anonim válasza:
Ezért tart itt az ország mert mindenki csak a két sz@r közül választaná a fost... Nem is érdemlünk jobbat :D
2/13 anonim válasza:
Ellenzéki összefogás rendszerre. Gyurcsány-rendszerét kár fírtatni, 2010 előtt megbukott és nem jön már vissza.
4/13 anonim válasza:
Én Gyurcsány idején elég boldog voltam, még a rokonaim is éltek, akik azóta meghaltak, meg élt a Rex nevű német juhászom, akit nem is kutyámként, hanem fivéremként szerettem, mert még gyerek voltam, amikor hozzánk került és 24 éves koromig élt velünk, míg meg nem halt. Aztán felnőtt lettem mire jött az orbán rendszer addigra az osztálytársaimnak köszönhetően, meg az apámnak köszönhetően elég sz@rul, depressziósnak kezdtem érezni magam, meg én 2011-től mióta nem járok suliba munkanélküli voltam, amikor volt munkám azt is rosszindulatú emberek miatt ott hagytam, meg pszichiátrián is voltam, meg öncsonkítást is sokszor elakartam követni a 2015-ös évtől kezdve, szóval én a Gyurcsány idején jobban éltem még gyerekként, mint ahogyan élek az orbán rendszerben felnőttként. Mondjuk tudom nem a rendszer tehet ezekről a dolgokról, amiken keresztül mentem, de én most ezt leírtam és kész.
6/13 anonim válasza:
Túl sok itt a fiatal akik nem éltek/dolgoztak a Gyurcsány kormány alatt ezért nincs viszonyítási alapjuk.
7/13 anonim válasza:
Szerencsére csak a fideszesek agybaja a gyurcsányozás.
8/13 anonim válasza:
A kérdés értelmetlen mert Gyurcsány már rég eltűnt... Április 3.án meg remélhetőleg az ellenzék nyer és MZP lesz a miniszterelnök.
De ha Orbán és Gyurcsány közül kellene választani akkor inkább Gyurcsány. Lehet hogy mind a 2 kretén viszont Gyurcsány idejében nem volt ilyen gyenge a forint/nem voltak ilyen magasak az ingatlan árak/ nem az unió 2. legszegényebb országa voltunk + a legfontosabb NEM VOLT ILYEN UNDORÍTÓ A KÖZMÉDIA! (de ezt lehet sorolni a végtelenségig)
9/13 anonim válasza:
Gyurcsány idején válság volt, azért sem voltak ilyen magasak az ingatlan árak és akkor is az unió 2. vagy 3. legszegényebb országa voltunk, nagy érdem...
10/13 anonim válasza:
Gyurcsánynak nem volt rendszere. Csak egy tipikus kelet-közép-európai, közepesen sz@r kormányzása. Orbán viszont rendszert épített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!