Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok az érzéketlen emberek...

Azok az érzéketlen emberek akik Ukrajna ellen drukkolnak, nekik hogy esne ha Putyin Magyarországot rohanta volna le és itt bombázna?

Figyelt kérdés

ILYENKOR NEM SZAMIT A SZUVERENITAS???

Az egesz Europaban mindenki kiall Ukrajna mellett FELFOGJAK AGYILAG hogy Putyin cseszeget egy onallo orszagot de bezzeg itthon vannak olyan erzeketlen bunko emberek akik az aljas elnyomonak drukkolnak.

Ez emberseg?

2022. márc. 12. 21:46
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 A kérdező kommentje:

48

Ez nem pofonvagas ez gyilkolaszas.

En eliteltem a kisebbsegek ellenni gaztetteket Te mikor iteled el Putyint?

Ha a haverom gyilkol es en is attol meg nem mentesit engem hogy mas is gyilkol.

Tehat kisebbsegeket csesztetni bun, de erre valaszol lerohanni egy orszagot az nem???

Raadasul ezek diplomaciai kerdesek nem a haboru a valasz.

Es rosszul hiszed ha szerinted Putyin ezert tamadott. Ez urugy.

En elitelem a nyelvtorvenyt es vedem az ottani magyarokat de ennel sokkal aljasabb dolog ez a haboru amit Putyin inditott el. Es erre nincs ok!

Ez olyan mintha azt mondanam hogy a munkahelyen tiportad a jogaimat ezert megollek. Lol lol

2022. márc. 12. 23:03
 52/70 anonim ***** válasza:
100%

#50 Ez így van.Egy jó vezetőnek sajnos fel kell ismerni mikor jön el az a pont, mikor jobb megadni magát.Mert ha nem teszi, akkor is vesztenek, csak a népet fogják mind megölni és annál nagyobb lesz a pusztítás magában az országban is.

"Vezetik a végzetek az akarót, a nem akarót vonszolják."

2022. márc. 12. 23:06
 53/70 A kérdező kommentje:

50es.

Akkor Te azt mondod hogy az ukranok adjak fel a harcot hidoljanak be egy idegen hatalomnak?

Meg jo hogy a mi 1956os hoseink nem igy gondolkodtak.

Az ukran nepnek joga van megvedenie magat.

Ha mi nem lennenk Nato tag es minket tamadna akkor mi nem kernenk segitseget?

Putyin tunjon ki Ukrajnabol es vege az egesznek!!!!!

2022. márc. 12. 23:07
 54/70 anonim ***** válasza:
66%

#ja és mielőtt megkapom,sosem szavaztam a fideszre,nem is fogok. De feltételezem _még_ Orbán Viktor sem lenne olyan hülye állat, hogy egy világháborút követeljen miközben halomra ölik a magyar embert. Putyinnak nem kell egész Ukrajna , egyszerűen el kell fogadni,hogy ebben a régióban ahol mi és az ukránok élünk többek közt,függünk az oroszoktól,ha tetszik ha nem.

Ukrajnára ez fokozottan igaz történelmi és földrajzi okokból.

2022. márc. 12. 23:08
 55/70 A kérdező kommentje:

54es.

Vegre egy normalis komment. Nem ertek egyet de normalisan irtal koszonom :)

Hajra Ukranok! Remelem tulelik. Putyin meg pokolra jut ezert remelem.

2022. márc. 12. 23:11
 56/70 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező!

Ott a pont!

Ezek diplomáciai kérdések! Ukrajna miért zárkózott el a diplomáciai rendezéstől 8 éven keresztül? Ezt magyarázd már el nekem!

2022. márc. 12. 23:12
 57/70 anonim ***** válasza:
100%
#54-es vagyok,az #50-est is én írtam, akkor ezekszerint nem írtam normálisan :D 56-ban más volt az egész szituáció,és a háború tétje is ,nem lehet összehasonlítani.
2022. márc. 12. 23:16
 58/70 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező én sem értem, hogy hogyan lehet egy nyelvtörvényt és egy háborút egy lapra tenni. Elkeserítő, hogy ennyi moszkovita putyin imádó van Magyarországon. Sajnos 12 év alatt sikeresen átmosták az agyukat. Aki ezt a háborút támogatja az egy féreg!
2022. márc. 12. 23:17
 59/70 anonim ***** válasza:
#58-as ,de miért is támogatja a háborút,aki azt mondja ne segítsen a nato? szerintem ti komolyan nem értitek ,nem sértésképpen írom,hogy tényleg fogalmatok sincs ,hogy mi történik ha a nato segít Ukrajnának. Világháború,atombombákkal. 2022-ben . És az is tény,hogy Putyin nem fog leállni amíg nem kapja meg amit akar .Ukrajna nem elég erős egyedül. Akkor hogy lehet a leggyorsabban véget vetni ennek szerintetek ? Ezért Putyinimádó vagyok ,mert le merem írni,hogy csak nagy szavakkal dobálóztok , és elmebetgség lenne tátott szájjal abba a bizonyos erdőbe beszaladni ,és atomot kérni a fejünkre nato tagként ??
2022. márc. 12. 23:24
 60/70 anonim ***** válasza:
46%

Oké, le kell szólni Putyint mert háborúzik.

De hány orosz halt bele Ukrajnában abba, hogy a nemzetisége orosz? Megsúgom: TÚL SOK.

Mindez állami jóváhagyással.

Oké, nem kell háború, inkább nézze tétlenül Európa, ahogy tovább ölik a kisebbségeket. Gratulálok nektek. Támogatjátok az etnikai alapú emberölést.

2022. márc. 12. 23:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!