Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok az érzéketlen emberek...

Azok az érzéketlen emberek akik Ukrajna ellen drukkolnak, nekik hogy esne ha Putyin Magyarországot rohanta volna le és itt bombázna?

Figyelt kérdés

ILYENKOR NEM SZAMIT A SZUVERENITAS???

Az egesz Europaban mindenki kiall Ukrajna mellett FELFOGJAK AGYILAG hogy Putyin cseszeget egy onallo orszagot de bezzeg itthon vannak olyan erzeketlen bunko emberek akik az aljas elnyomonak drukkolnak.

Ez emberseg?

2022. márc. 12. 21:46
A kérdező szavazást indított:
Sajnálom az ukránokat a háború szörnyű
Hajrá Putyin
Semleges vagyok de Oroszország kezdte
Utálom mind a kettőt
41 szavazat
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
43%
És mit szólsz az ukránok által 2014 óta megölt több mint 10.000 donbaszi civilhez? Ennyire érzéketlen vagy?
2022. márc. 12. 21:49
 2/70 anonim ***** válasza:
55%

21:49

Van forrásod, vagy csak hajtogatsz valamit?

2022. márc. 12. 21:50
 3/70 anonim ***** válasza:
18%
És mi lenne Putyin háborús ürügye ellenünk, mint Nato tagország ellen?
2022. márc. 12. 21:53
 4/70 A kérdező kommentje:

3as.

Na errol van szo. Mi belephettunk a Natoba es latod milyen jo? Az ukranok is ezt akartak Nato tagok lenni hogy biztonsagban elhessenek. Ugye ugye

1es. Minden gyilkossagot elitelek de van egy gyanum hogy Oroszorszag nyomult es nem hagyta beken az ukranokat.

2022. márc. 12. 21:56
 5/70 anonim ***** válasza:
39%

4

Nekem nem jó, és még sok embernek szintén nem jó. A Natora és az EU-ra is nemet húztam be a népszavazáskor. A jövő engem igazolt azóta.

2022. márc. 12. 21:59
 6/70 anonim ***** válasza:
78%
"Semleges vagyok de Oroszország kezdte" - mi ez a válasz?XD
2022. márc. 12. 22:00
 7/70 anonim ***** válasza:
45%
Takarodjatok már innen az ilyen ukránmosdató kérdésekkel! Senki sem kíváncsi rátok!
2022. márc. 12. 22:01
 8/70 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező mit szólsz az ukrán nyevtörvenyhez, amivel a kisebbségeket korlátozták? Mit szólsz a felgyújtott Kárpátaljai magyar székházhoz? Mit szólsz ahhoz, hogy egy ukrán politikusnő szerint még a kutyák is okosabbak a magyaroknál? Mit szólsz ahhoz, hogy ukrán nacionalisták oroszokra gyújtottak házat és menekülöket meglincselték? És még lehetne sorolni!
2022. márc. 12. 22:01
 9/70 A kérdező kommentje:

4es.

Ha ma nem lennenk Nato tagok akkor senki nem vedene meg minket ahogy Ukrajnat is ezert rihanhatta le Putyin. Nato tagot nem rohan le.

2022. márc. 12. 22:02
 10/70 A kérdező kommentje:

8as.

Ezeket ha igy van elitelem ahogy azt is hogy Putyin egy szuveren orszagba betort embereket gyilkos, bombaz stb. A mostani ukran kormany 2019 ota szerintem eleg normalis.

Vagy a nyelvtorvenyt iteljem el de Putyint nem?

Ezeket felre kell tenni es kiallni az ukran nepert. Es ha vege a haborunak akkor jol beolvasni Ukrajnanak. Igy lenne korrekt.

De az oroszokat ezek utan partolni azt jelenti hogy a rossz melle allunk.

2022. márc. 12. 22:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!