Azok az érzéketlen emberek akik Ukrajna ellen drukkolnak, nekik hogy esne ha Putyin Magyarországot rohanta volna le és itt bombázna?
ILYENKOR NEM SZAMIT A SZUVERENITAS???
Az egesz Europaban mindenki kiall Ukrajna mellett FELFOGJAK AGYILAG hogy Putyin cseszeget egy onallo orszagot de bezzeg itthon vannak olyan erzeketlen bunko emberek akik az aljas elnyomonak drukkolnak.
Ez emberseg?
21:49
Van forrásod, vagy csak hajtogatsz valamit?
3as.
Na errol van szo. Mi belephettunk a Natoba es latod milyen jo? Az ukranok is ezt akartak Nato tagok lenni hogy biztonsagban elhessenek. Ugye ugye
1es. Minden gyilkossagot elitelek de van egy gyanum hogy Oroszorszag nyomult es nem hagyta beken az ukranokat.
4
Nekem nem jó, és még sok embernek szintén nem jó. A Natora és az EU-ra is nemet húztam be a népszavazáskor. A jövő engem igazolt azóta.
4es.
Ha ma nem lennenk Nato tagok akkor senki nem vedene meg minket ahogy Ukrajnat is ezert rihanhatta le Putyin. Nato tagot nem rohan le.
8as.
Ezeket ha igy van elitelem ahogy azt is hogy Putyin egy szuveren orszagba betort embereket gyilkos, bombaz stb. A mostani ukran kormany 2019 ota szerintem eleg normalis.
Vagy a nyelvtorvenyt iteljem el de Putyint nem?
Ezeket felre kell tenni es kiallni az ukran nepert. Es ha vege a haborunak akkor jol beolvasni Ukrajnanak. Igy lenne korrekt.
De az oroszokat ezek utan partolni azt jelenti hogy a rossz melle allunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!